ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Κάμινγκς κόντρα στο Ρέθυμνο

Αμφίβολος ο Κάμινγκς κόντρα στο Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Γουίλ Κάμινγκς ενδέχεται να παραταχθεί ο Αρης στον αυριανό αγώνα με το Ρέθυμνο για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Το χτύπημα που δέχτηκε ο Γουίλ Κάμινγκς στο ζυγωματικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μονακό έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα του Αρη με το Ρέθυμνο (17:00, Nova 5). Το μάτι του Αμερικανού γκαρντ πρήστηκε τις επόμενες ώρες, με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση των "κίτρινων" και η συμμετοχή του στο αυριανό ματς να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, όσο και ο Βασίλης Σίμτσακ επέστρεψαν στις προπονήσεις και θα παίξουν κανονικά κόντρα στην κρητική ομάδα. " Αντιμετωπίζουμε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία ομάδα που τρέχει και σουτάρει πολύ, επιδιώκοντας να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι" τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη.

"Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις που ακολούθησαν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να βγάλουμε στο παρκέ τα στοιχεία που μας βοήθησαν να κάνουμε το σερί νικών τον Δεκέμβριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλές επιθετικές επιλογές, περιορίζοντας τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα που εμφανίσαμε τελευταία. Το ριμπάουντ και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ