ΠΑΟΚ

Αμφίβολος ο Στσεπάνοβιτς

Αμφίβολος ο Στσεπάνοβιτς
Σκεπάνοβιτς

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Βλάντο Στσεπάνοβιτς, στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ο Στσεπάνοβιτς χθες το απόγευμα στο PAOK Sports Arena κόντρα στον Ολυμπιακό αφού αγωνίστηκε για 21΄:24΄΄ αποχώρησε με έντονους πόνους στο πόδι από μία γονατιά που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα. Στην συνέχεια αν και έγινε προσπάθεια να επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι αυτό δεν κατέστη δυνατό με τον Σέρβο να έμεινε εκτός και την απουσία του ευτυχώς για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να ξεπεράστηκε με ομαδική δουλειά.
Το χειρότερο όμως για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ αλλά πολύ περισσότερο για τον ίδιο τον Στσεπάνοβιτς είναι ότι το πρόβλημα του τραυματισμού του όπως αποδείχθηκε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα είναι πολύ πιθανό πλέον να τον κρατήσει εκτός από την αυριανή μάχη στο ΣΕΦ. Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας όπου θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του οπότε και θα αποφασιστεί εάν ακολουθήσει ή όχι το απόγευμα την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για τον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το ρεκόρ του Μανωλόπουλου

Την καλύτερη εμφάνιση της μέχρι τώρα καριέρας του στον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε πέρα από κάθε αμφιβολία ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο PAOK Sports Arena με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός φόργουορντ του "Δικεφάλου" πέτυχε μάλιστα και ρεκόρ καριέρας στην Α1, με τους 11 πόντους που σημείωσε, αλλά και με τα 13 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Μανωλόπουλος πέτυχε 11 πόντους χωρίς να αστοχήσει σε κανένα σουτ (4/4 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ενώ αγωνίστηκε 13 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα, πήρε 3 ριμπάουντ, έκανε 3 λάθη κι ένα κλέψιμο.

Ο Μανωλόπουλος που γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1987, είχε αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος είχε συμμετοχή σε 4 αγώνες (σ.σ. με συνολικό χρόνο 15΄:37΄΄) χωρίς να σημειώσει πόντο.

Μικρή ήταν και η συμμετοχή του πέρσι, καθώς πέτυχε 16 πόντους σε 10 αγώνες (45΄:20΄΄), ενώ την σεζόν 2004-05 δεν αγωνίστηκε σε κανένα αγώνα πρωταθλήματος. Για την ιστορία τέλος ο Μανωλόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ την περίοδο 2003-04, όταν και αγωνίστηκε σε 6 αγώνες, σημειώνοντας 2 πόντους σε 8΄:19΄΄.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ