ΠΑΟΚ

Αμοιρίδης: "Μετά τον Μάιο τι";

Αμοιρίδης: "Μετά τον Μάιο τι";
Καλαφατάκης-ΠΑΟΚ

Χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Κολοσσό το Σάββατο (19:00) στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς

Τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο ματς με την ΑΕΚ είχαν ως αποτέλεσμα την ποινή του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής.
Έτσι, η μοναδική θύρα που θα ανοίξει θα είναι η κεντρική (επισήμων) για την είσοδο των αποστολών των δύο ομάδων, αλλά και όσων έχουν δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Πειθαρχικού Δικαίου, μπορούν να εισέλθουν 50 άτομα από κάθε ομάδα. Σε αυτό τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές, προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων.

Αμοιρίδης: " Μετά τον Μάιο τι;
Ο εκ των βασικών χορηγών της ΚΑΕ και πρώην μέλος της διοίκησης της, Κώστας Αμοιρίδης, μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει παραμένοντας παράλληλα κοντά στην ομάδα.

Ο κύριος Αμοιρίδης αρχικά τόνισε: " Δεν με εκφράζει η νέα κατάσταση. Διαφορετικά ξεκινήσαμε και άλλα έγιναν. Βέβαια μένω κοντά στην ομάδα, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές της διοίκησης θα γυρίσω την πλάτη. Δεν έχω και τον χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ όσο θα ήθελα. Για να μπορέσεις να είσαι σε μία διοίκηση τέτοιου σωματείου, πρέπει να έχεις την οικονομική ευρωστία", είπε στο Αθλητικό "Metropolis" ο παράγοντας του "Δικεφάλου".

"Ο κύριος Δρόσος έχει ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζω να γίνει σύντομα καλά. Όταν είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχεις τεράστιες ευθύνες, δεν είναι μόνο για να φωτογραφίζεσαι. Πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι την ομάδα και να μπορείς να το κάνεις. Το να κάνω τώρα κριτική δεν θα βοηθήσει την ομάδα, ούτε τον κύριο Δρόσο. Με ενδιαφέρει το σήμερα, ποια είναι η κατάσταση και ποιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πει ότι θα βάλω εγώ προκαταβολικά το 10% που μου αναλογεί και στο τέλος της χρονιάς θα έβαζα παραπάνω χρήματα, αν έβαζε ο κύριος Δρόσος περισσότερα απ’ όσα του αναλογούσαν. Αν περίσσευαν χρήματα τότε θα πήγαιναν στην επόμενη χρονιά. Αλλά αυτό δεν έγινε τελικά και έπρεπε να αποφασίσω, να μείνω ή να φύγω".

Όσον αφορά στη δική του οικονομική πρόταση είπε: " Πρέπει να γίνει ένας αγώνας από τους ανθρώπους που είναι τώρα για να βρεθούν 500.000 ευρώ. Εγώ πρότεινα αν έβρισκαν 450.000 θα έβαζα εγώ τα 50.000. Έχουμε όλοι υποχρέωση να βοηθήσουμε την καινούργια διοίκηση. Αυτά τα χρήματα είναι ασφάλεια για την ομάδα, για την ψυχολογία των παικτών. Για να ξέρουν όλοι ότι όποιο πρόβλημα και να προκύψει η ομάδα θα λειτουργήσει στο οικονομικό κομμάτι. Η υπόσχεση του κυρίου Δρόσου είναι να μείνει μέχρι τον Μάιο και μετά ανάλογα με την υγεία του να παραμείνει ή όχι. Αλλά αν φύγει μετά τον Μάιο τι θα γίνει; Θα έχουμε την ίδια κατάσταση με πέρυσι που είχαμε μόνο έναν παίκτη; Πρέπει να δουλέψουμε από τώρα για την επόμενη χρονιά".

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι παραμένει κοντά στην ομάδα: " Πέρυσι μου ζητήθηκε να μπω σε μία διοίκηση αλλά ήμουν κατηγορηματικός ότι δεν θέλω. Περνώντας ο χρόνος και βλέποντας την ομάδα να έχει τεράστιο πρόβλημα, να μην αναλαμβάνει κανείς, να μην υπάρχουν παίκτες, είχα πει ότι θα μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά αν μπορούσαν να βρεθούν άλλα 3-4 άτομα. Όχι με την λογική να είμαι στη διοίκηση, αλλά με τον φόβο να διαλυθεί η ομάδα. Η θέση μου ήταν να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, όχι διοικητικά όμως. Δεν μπορείς να παίζεις με την υπερηφάνεια ενός λαού όπως του ΠΑΟΚ. Πρέπει να σέβεσαι τον κόσμο για να είναι έντιμος απέναντι σου".

Ο κύριος Αμοιρίδης συνέχισε για τα πλάνα του κυρίου Δρόσου λέγοντας ότι: " Η προτεραιότητά του είναι να "τρέξει" η ομάδα μέχρι τον Μάιο. Μου είπαν επίσης στην τελευταία συνέλευση ότι θα προσπαθήσουν για τα αναγκαία. Και ποια είναι τα αναγκαία; Σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ προκύπτουν πολλά, τα έξοδα πάντα είναι περισσότερα απ’ αυτά που υπολογίζεις και τα έσοδα λιγότερα".

"Ο ερχομός του κυρίου Δρόσου ήταν "δώρο εξ ουρανού" για τον ΠΑΟΚ, διαφορετικά η ομάδα θα ήταν διαλυμένη και στη Β’ Εθνική. Γι’ αυτό και τον ευχαριστούμε. Άλλη συζήτηση είναι το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έτσι νιώθω εγώ, ότι πρέπει η ανασφάλεια να μετατραπεί σε σιγουριά και αυτό θα γίνει με χρήματα. Εγώ θα είμαι και του χρόνου χορηγός στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ευθύνη όλων μας, ο κόσμος έχει συγκινητική παρουσία και θέλουμε να κρατήσουμε την υπερηφάνεια μας ψηλά για τον ΠΑΟΚ

".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ