ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αμπρίνες για Χεζόνια: "Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε σωστά που δεν τον πήρε λόγω των δηλώσεών του"

Αμπρίνες για Χεζόνια: "Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε σωστά που δεν τον πήρε λόγω των δηλώσεών του"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε στη Marca και εξέφρασε την άποψη ότι η Μπαρτσελόνα έπραξε ορθά και δεν απέκτησε τον Μάριο Χεζόνια μετά τις δηλώσεις που έκανε.

Ο Άλεξ Αμπρίνες φιλοξενήθηκε στη Marca και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα πήρε την σωστή απόφαση και δεν τον πήρε λόγω των δηλώσεών του.

Ο Χεζόνια είχε φτάσει πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ωστόσο όλα ανατράπηκαν έπειτα από ορισμένες δηλώσεις του Κροάτη φόργουορντ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Ρεάλ.

Ο Αμπρίνες έκρινε ότι οι μπλαουγκράνα αποφάσισαν σωστά που δεν τον απέκτησαν εν τέλει, αποσύροντας το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπρίνες:

"Δεν ξέρω ακριβώς αν είχε υπογράψει κάτι ή όχι, αλλά εξεπλάγην που είπαν ότι ήταν σχεδόν τελειωμένο και μετά βγήκε και έκανε εκείνες τις δηλώσεις. Προφανώς σαν παίκτης της Μπαρτσεόνα, σαν αρχηγός, καταλαβαίνω απόλυτα τη δυσαρέσκεια των οπαδών, επειδή δεν μπορεί ένας τύπος να βγει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις, όταν στη θεωρία έχει υπογράψει. Νομίζω ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση, η οποία ήταν να μη συνεχιστεί το θέμα, αν κάτι είχε υπογραφεί".

Θυμίζουμε ότι ο Χεζόνια είχε προχωρήσει στις εξής δηλώσεις:

"Στη Μαδρίτη με έχουν καλωσορίσει με ανοικτές αγκάλες όταν έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία ήταν ψέματα και θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ