ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για Κάζαν

Αναχωρεί για Κάζαν
Σκεπάνοβιτς

Χωρίς τους Αγαδάκο και Σκεπάνοβιτς αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για το μακρινό Καζάν

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι εξής δέκα καλαθοσφαιριστές: Πάρκερ, Βεργίνης, Σέκουλιτς, Χαριτόπουλος, Καλαμπόκης, Κογιαντίνοβιτς, Κούβελας, Μπρέμερ, Πάσαλιτς και Βασιλείου με αρχηγός της αποστολής να είναι ο Χρήστος Καραμπέρης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα θα μεταβεί στη Μόσχα, όπου αναμένεται να φτάσει το απόγευμα της Δευτέρας κι από εκεί θα πετάξει στις 19:55 (τοπική ώρα) για το Καζάν. Στην πρωτεύουσα του Ταταριστάν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει στις 21.20 (τοπική ώρα).

Το ταξίδι της επιστροφής από το Καζάν αναμένεται να ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 2:50 (τοπική ώρα) και με ενδιάμεσους σταθμούς την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ένα ταξίδι όπως γίνεται κατανοητό με αρκετές δυσκολίες αφού πέρα του αγωνιστικού – απόντες εκτός του Ουάσινγκτον, Αγαδάκος και Σκεπάνοβιτς για τον Κώστα Πιλαφίδη - δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν επιπλέον εισιτήρια με αποτέλεσμα εκτός του μέλους του τεχνικού τιμ Έρνεστ Ράτζεν και του Μπάνε Πρέλεβιτς να μην ταξιδέψουν οι κ.κ. Καρακούσης και Χρυσάφης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα διαβατήρια με την όλη γραφειοκρατία πάρθηκαν μόλις την Παρασκευή ενώ οι παίκτες δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο της Ούνιξ σήμερα το βράδυ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ