ΠΑΟΚ

Αναχωρεί για Βελιγράδι

Αναχωρεί για Βελιγράδι
Σκεπάνοβιτς

Στο παρελθόν ανήκει η νίκη επί της Ολύμπιας, αφού όλοι στον ΠΑΟΚ, σκέφτονται το παιχνίδι με τον Αστέρα

Ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο από τα τρία σε ένα καυτό δεκαήμερο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που στη συνέχεια έχει το βράδυ της Κυριακής το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο PAOK Sports Arena και την επόμενη Τρίτη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αναχωρήσει στις 16:30 για το Βελιγράδι με πτήση τσάρτερ έχοντας κάνει δύο προπονήσεις εν Θεσσαλονίκη. Μία χθες το απόγευμα, πριν από το ξεκίνημα της οποίας ο Πιλαφίδης έδειξε στους παίκτες του στο βίντεο τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στη νίκη επί της Ολύμπια, και μία σήμερα στις 12:00.

Τα άσχημα νέα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με τους Ιβάν Τόμας και Βλάντο Σκεπάνοβιτς. Ο Κροάτης γκαρντ έκανε μόνο σουτ στην χθεσινή προπόνηση όπως και σήμερα αφού εξακολουθεί να πονάει στο δεξί του χέρι και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Σερβία.

Όσον αφορά τον Σέρβο φόργουορντ νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και για το λόγο αυτό σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις με αποτέλεσμα να μείνει με τη σειρά του και αυτό στην Θεσσαλονίκη και να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Βελιγράδι. Την θέση του ενδεχομένως να πάρει ο νεαρός Σωτήρης Μανωλόπουλος που προπονήθηκε κανονικά.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αφού φθάσει στο Βελιγράδι και ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή και το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδας υπάρχει προπόνηση στην Χάλα Πιονίρ.

Ούτε αυτή την φορά θα ακολουθήσει στο εξωτερικό την ομάδα ο Έρνεστ Ράτζεν αφού σήμερα περιμένει την απόφαση του συμβουλίου Εφετών για το προσωπικό του πρόβλημα.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ