ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχώρησαν για Αθήνα

Αναχώρησαν για Αθήνα

Με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε η ομάδα των Τρικάλων που αύριο (24/9) θα αντιμετωπίσει τον Αετό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει στην Αθήνα βρίσκονται αυτή την ώρα οι παίκτες των Τρικάλων. Η αποστολή των Θεσσαλών θα βρεθεί στην πρωτεύουσα, καθώς αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αετός θα είναι ο πρώτος επίσημος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη που επέλεξε τους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν στο αυριανό (24/9) παιχνίδι. Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Πάνος και Κάντζι που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Θεσσαλικής ΚΑΕ αναφέρει:

" Για την Αθήνα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή των Τρικάλων BC Aries όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αετό ΓΑΣ για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο Κώστας Φλεβαράκης που θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αθήνα όπου και παρέμεινε μετά την χθεσινοβραδινή κλήρωση επέλεξε την κάτωθι δωδεκάδα: Ίνγκραμ, Μπόουι, Νικολόπουλος, Ματαλών, Καμαριώτης, Σπανός, Πάνος, Τρέισι, Δεληγιάννης, Κάντζι, Τσούπκοβιτς, Βαρυτιμιάδης".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ