ΜΑΡΟΥΣΙ

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη
Στεφανίδης

Χωρίς τον Στεφανίδη θα παρουσιαστεί στα "Μαυροσκούφεια" το Μαρούσι που αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη

Όσο για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που σταδιακά ξεπερνάει τις ενοχλήσεις λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπώρησε, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για κάποια λεπτά από τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Την πρώτη αγωνιστική (Κυριακή, 18:00) οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν την Ράματ Γκαν από το Ισραήλ και ο τεχνικός της ομάδας θα έχει μία ευκαιρία να δει σε τι επίπεδο είναι αυτή τη στιγμή οι παίκτες του.

Εκτός των Μαυροκεφαλίδη και Στεφανίδη απών θα είναι σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Σον Χαφ, που θα έρθει στις 23 Σεπτεμβρίου όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Φινλανδίας.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε για το τουρνουά: " Κάθε φιλικό είναι μια καινούργια ευκαιρία να μάθουμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες και να γινόμαστε καλύτεροι".

Τέλος λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει, ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική εφήβων το καλοκαίρι, Νώντας Παπαντωνίου, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο (τριετές) και αμέσως μετά δήλωσε: " Στο Μαρούσι είναι το σπίτι μου, το σχολείο μου και η οικογένειά μου ταυτόχρονα. Κάθε χρόνο δουλεύω με την ίδια όρεξη γιατί έχω καταλάβει από μικρός καλά πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Στόχος μου είναι να είμαι χρήσιμος και στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου".






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ