ΑΡΗΣ

Αναχώρησε για την Καζέρτα

Αναχώρησε για την Καζέρτα
Τσαλδάρης

Αναχώρησε για την Καζέρτα η αποστολή. "Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ", δήλωσε ο Σπένσερ Νέλσον

Επί ιταλικού εδάφους θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη, η αποστολή του οποίου αναχώρησε στις 14:25 με τελικό προορισμό την Καζέρτα (μέσω Ρώμης) όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρωί της Παρασκευής και πλέον ο Αντρέα Ματσόν θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του σε ακόμα μία δυνατή διοργάνωση που συμμετέχουν εκτός από τους "κίτρινους" και τους διοργανωτές, η Σκαβολίνι Πέζαρο και η Ριέτι.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο (27/9)
19:30: Άρης – Σκαβολίνι Πέζαρο (1)
21:30: Καζέρτα – Ριέτι (2)

Κυριακή (28/9)
19:30: Ηττημένος 1 - Ηττημένος 2
21:30: Νικητής 1 - Νικητής 2

Στα προσεχή φιλικά αναφέρθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Σπένσερ Νέλσον: " Έχουμε να δώσουμε άλλα δύο πολύ σημαντικά φιλικά στην Ιταλία λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε που βελτιωθήκαμε και που χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος".

Μιλώντας για τα καλά στοιχεία που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Άρης, τόνισε: " Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή το πιο δυνατό μας σημείο είναι η χημεία που έχουμε ως ομάδα και η διάθεση που έχουμε. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ελπίζω ότι θα είμαστε σύντομα σε θέση να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο παρκέ, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι".

Αναφορικά με τους τομείς που η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά, παραδέχθηκε: " Εκεί που χρειαζόμαστε πιστεύω μεγαλύτερη βελτίωση είναι στην εκτέλεση ορισμένων πραγμάτων, ενώ πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή στην άμυνα και στο σκοράρισμα. Στο προηγούμενο ταξίδι μας στην Ιταλία είχαμε κάποια κενά διαστήματα στους δύο συγκεκριμένους τομείς. Έχουμε χρόνο μπροστά μας κι επειδή δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

Παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νέος στον Άρη, ο Νέλσον εξήγησε ότι έχει προσαρμοστεί: " Όλα είναι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που πραγματικά δεν δυσκολεύομαι καθόλου να εγκλιματιστώ. Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά στο ρόστερ, αλλά και ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι μπαίνω μέσα στο παρκέ και να παίζω σκληρά ώστε να βοηθάω την ομάδα. Μέχρι στιγμής νιώθω πολύ άνετα που βρίσκομαι στον Άρη".

Συνάντηση Τζεβελέκη-Χατζηεμμανουήλ
Ως μέλος της επιτροπής για θέματα που αφορούν στη σχέση του ΟΠΑΠ με το ελληνικό μπάσκετ, η οποία συστάθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταία γενικής συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης θα έχει τη Δευτέρα (29/9) συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.

Στην επιτροπή συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος της λίγκας, Βασίλης Οικονομίδης, ο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Μίνως Κυριακού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι έμπειροι παράγοντες θα "παλέψουν" για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή χορηγία στο Πρωτάθλημα της Α1.

Τα εισιτήρια για τα μέλη της Λ.Φ. Άρη
Η ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της ότι θα υπάρχει έκπτωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 για τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη.

Το site της ΚΑΕ ανέφερε: " Οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας των μελών της Λέσχης Φίλων Άρη θα γίνονται στα γραφεία της Λέσχης (Αλκμήνης 69, Γήπεδο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, 2310 325443) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 18:00".

"Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 325-443 ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης Φίλων Άρη

(www.arismembers.gr)".

Τέλος η ΚΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την εταιρία ενδυμάτων που θα αναλάβει την ένδυση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.
































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ