ΑΡΗΣ

Αναχώρησε ο Χέρμπερτ

Αναχώρησε ο Χέρμπερτ
Χερμπερτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το Τούρκου της Φιλανδίας αναχώρησε την Τρίτη αεροπορικώς ο Γκόρντον Χέρμπερτ

Ο 48χρονος τεχνικός του Άρη στο διάστημα της εκεί παρουσίας του θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του, αφού όλες αυτές τις μέρες της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη δούλευε πυρετωδώς σε συνεργασία με την διοίκηση για το «χτίσιμο» της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και θα δει βεβαίως την σύζυγο και τα δύο του παιδιά περνώντας αρκετό χρόνο μαζί τους.
Η ικανοποίηση μάλιστα του Γκόρντον Χέρμπερτ λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι του στο Τούρκου ήταν έκδηλη μετά τις άκρως θετικές εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, αφού θα έχει την δυνατότητα στο μέλλον να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση όσον αφορά την απόκτηση των υπόλοιπων παικτών που επιθυμεί.

Μέσα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν τέσσερις μεταγραφές από τις οποίες ισχυροποιήθηκαν μέσα στην ρακέτα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζερεμάϊα Μάσεϊ και την απόκτηση των Χάνο Μότολα και Λάζαρο Αγαδάκο, αλλά και στην περιφέρεια με τον ερχομό ενός παίκτη εγνωσμένης αξίας όπως είναι ο Μπρέϊσι Ράϊτ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Καναδός κόουτς θα περιμένει ουσιαστικά να κυλήσουν όλα ομαλά, όσον αφορά την έκδοση σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάϊα Μάσεϊ, η οποία εξάλλου θα καθορίσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν απομείνει για την συμπλήρωση του ρόστερ.

Στον Ερμή Λαγκαδάς με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα τρία χρόνια δόθηκε σήμερα ο Σπύρος Λευκαδίτης, ενώ δανεικός για ένα χρόνο στο Μακεδονικό δόθηκε ο Νίκος Μποχωρίδης.

Κοντά στους χορηγούς

Η νέα φιλοσοφία της ΚΑΕ Άρης στον τομέα των χορηγιών έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την συνεργασία ανάμεσα σε αυτήν και τους χορηγούς της με απώτερο σκοπό το κοινό όφελος. Με γνώμονα τα παραπάνω στις 8 Σεπτεμβρίου σύσσωμη η ομάδα του Άρη θα δώσει το παρών στο «περίπτερο» που θα στήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ