ΑΡΗΣ

Ένσταση και αναφορά

Ένσταση και αναφορά
Ντρούκερ και παίκτες INTIME SPORTS

Ο Αρης κατέθεσε ένσταση για την αποβολή του Χατζηβρέττα με 4 (!) φάουλ ενώ έκανε αναφορά στην διοργανώτρια αρχή για το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω της εικόνας που παρουσίασε το γήπεδο.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ Αρης, ενώ στο γήπεδο θα έπρεπε να υπάρχουν 50 άτομα υπήρχαν τουλάχιστον 300 άνθρωποι γεγονός που συνιστά καταστρατήγηση των κανονισμών.

Παράλληλα, μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση για τα φάουλ που χρεώθηκαν στον Χατζηβρέττα καθώς είχε 4 όταν αποβλήθηκε! Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξω φρενών...

"Οι τρεις διαιτητές έκαναν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η ομάδα αδικήθηκε κατάφορα από τα σφυρίγματά τους, αλλά πέρα από αυτό έχουμε καταθέσει ένσταση για την περίπτωση του Χατζηβρέττα καθώς η στατιστική υπηρεσία έδειχνε δύο φάουλ στο ημίχρονο και η γραμματεία είχε τρία και στο φάουλ και τη τεχνική ποινή που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο σύμφωνα με τη γραμματεία έφτασε τα πέντε.

Θα κάνουμε επίσης αναφορά στον αθλητικό δικαστή για την κακή εικόνα που είχε το γήπεδο, γιατί βάσει του κανονισμού έπρεπε να υπάρχουν 50 άτομα από κάθε ομάδα μαζί με τους καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές", τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και συνέχισε:

"Ήταν εδώ ο γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, είμαι και εγώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου και εκφράζω και τον ΕΣΑΚΕ... Και οι κομισάριοι και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και οι αστυνομικοί και όλη η Ελλάδα είδε ότι στο γήπεδο υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα".

Κατά τα άλλα, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έκαναν αναφορά στη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, δηλαδή τον ΕΣΑΚΕ, καθώς στο γήπεδο υπήρχαν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από τους 50 που κανονικά που πρέπει να υπάρχουν σε κεκλεισμένων των θυρών ματς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ