ΑΡΗΣ

Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης

Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής το είχε ξεκαθαρίσει πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος και αυτό είναι η αλήθεια. Ότι το ρόστερ του Άρη απαιτεί ανάγκη άμεσης ενίσχυσης αφού δεν υπήρξε η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

Η εικόνα του Άρη χθες το απόγευμα στο «Μελίνα Μερκούρη» στο παιχνίδι του με το Ρέθυμνο απέδειξε ξεκάθαρα ένα πράγμα. Πως έχει ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στο ρόστερ του.

Ότι ακριβώς είχε πει και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος πριν από 20 μέρες στην Συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ παρουσία των 14 προπονητών και αρχηγών των ομάδων.

Πως αν δεν επιτευχθεί η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA ο Άρης θα παλέψει για την παραμονή του απόντος των τριών Αμερικανών (Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον) που είχε στην διάθεσή του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Μία δήλωση που είχε παρεξηγηθεί αλλά μόνο τυχαία δεν βγήκε από το στόμα του πολύπειρου τεχνικού του Άρη που τα τελευταία χρόνια έχει φάει τα πρωταθλήματα της Α1 με το κουτάλι, με την χθεσινή εικόνα του Άρη στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου να ήταν μία απόδειξη.

Τι σημαίνει αυτό; Πως για να βελτιωθεί η εικόνα του Άρη θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ενίσχυση και όχι απαραίτητα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Αλεξανδρής εξάλλου δεν είναι από τους τεχνικούς που παραιτούνται αφού έχει μάθει να μην το βάζει όχι εύκολα αλλά ποτέ κάτω.

Για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίζει να επιμένει στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ του για την απόκτηση του Στεφάν Νάτσφεϊ. Του Σέρβου φόργουορντ με τον οποίο προ ημερών η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε πετύχει προς στιγμήν να έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Από εκείνο το σημείο όμως δεν υπήρξε νέα και για αυτό κι έχοντας αποκτηθεί ο Δημήτρης Βεργίνης ο επόμενος παίκτης για τον οποίο αναμένεται να γίνει κίνηση είναι ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι δύο φορές τα τελευταία 24ωρα υπήρξε σχετική κρούση και αναμένονται εξελίξεις.

Κι όσο για το διοικητικού συμβούλιο των 19:00 αυτό που είναι σίγουρο ότι αντικείμενο συζήτησης θα πρέπει να αποτελέσει το πώς θα ενισχυθεί το ρόστερ. Κι όσο για το να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Αλεξανδρής μόνο εύκολο δεν είναι αν και τις τελευταίες μέρες ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ως εκεί όμως.

Η κρισιμότητα δε του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης έχει να κάνει με την ύπαρξη των οικονομικών πόρων που θα αποτελέσουνε σύμμαχο απόκτησης κάποιου ακόμη (σ.σ. Χαντ ή Νάτσφεϊ ή Τσιάρας) παίκτη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής έχει προγραμματίσει προπόνηση για την ομάδα του το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ