ΠΑΟΚ

Ανακοινώνει Μπάλντγουιν

Ανακοινώνει Μπάλντγουιν
Ντίκελ

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Αμερικάνου τεχνικού Ταμπ Μπάλντγουιν βρίσκονται στον ΠΑΟΚ

Ο Μπάλντγουιν όλες αυτές τις τελευταίες μέρες όπως είχε διαφανεί είχε αποκτήσει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ώστε να είναι αυτός που θα αποτελούσε τον διάδοχο του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Η ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του 49χρονου Αμερικανού τεχνικού ήταν κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο δ.σ. της ΚΑΕ το βράδυ της Δευτέρας όπου αναστράφηκε η προτίμηση για Έλληνα τεχνικό.
Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν Μπάλντγουιν και Πανελούδης στην διάρκεια της συνάντησής τους ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον 49χρονο Αμερικανό τεχνικό για το πώς έχει η κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα μάλιστα με ότι διέρρευσε οι δυο τους φέρεται να συμφώνησαν προφορικά να συνεργαστούν τη νέα χρονιά δείγμα του ότι και οι δύο θέλουνε να βάλουν ένα γρήγορο τέλος στο φλερτ που έχει δημιουργηθεί και να μην μετατραπεί αυτό σε σίριαλ.

Σήμερα από το πρωί ο Μπάλντγουιν βρίσκεται στο PAOK Sports Arena όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση για την έδρα του ΠΑΟΚ αλλά και δική του αφού προηγηθεί το απόγευμα η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ενώ τα είπε και με τον Νίκο Δημητρίου που θα είναι ο συνεργάτης του.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Αμερικανός τεχνικός ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας χρονιάς. Το όνομα του 31χρονο διεθνή Νεοζηλανδού πλέι μέικερ Μάρκ Ντίκελ έχει ήδη ακουστεί ενώ από την ελληνική αγορά ο Νίκος Κούβελας είναι πολύ πιθανό να παραμείνει όπως και ο Λάζαρος Αγαδάκος.

Σκέψη υπάρχει ήδη για τον Κώστα Πασχάλη, δύσκολα θα προχωρήσει του Σαββα Καμπερίδη ενώ στα υπόψη είναι και ο Θρασύβουλος Σφέικος. Όπως και να έχει εκείνος που θα αποφασίσει είναι ο Ταμπ Μπάλντγουιν από την στιγμή που θα ανακοινωθεί το απόγευμα και μετά.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ