Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε τον Παπαδάκη ο Ίκαρος

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μύρωνα Παπαδάκη και τη συμφωνία με χορηγό

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ίκαρο, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος για λόγια. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να προσαρμοστώ άμεσα στις ανάγκες της ομάδας", δήλωσε ο Παπαδάκης, ο οποίος είναι 20 χρόνων, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι-μέικερ.

"Καλωσορίζουμε τον Μύρωνα και περιμένουμε από αυτόν ότι ακριβώς ζητάμε από τους υπόλοιπους παίκτες. Δηλαδή σκληρή δουλειά επί καθημερινής βάσης στο παρκέ" είπε από την πλευρά του ο Κώστας Χαριτάτος.

Στο μεταξύ για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρία "ΖΩΓΑΣ Α.Ε" θα στηρίξει την προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Ικάρου Καλλιθέας και θα αποτελέσει το βασικό χορηγό του συλλόγου! "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την εταιρία και θα ήθελα εκ μέρους του συλλόγου να ευχαριστήσω τον κύριο Νικόλαο Ζώγα για την αρωγή του", ανέφερε ο πρόεδρος του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος.

"Από την περσινή σεζόν, η "ΖΩΓΑΣ Α.Ε" βρίσκεται στο πλευρό του Ικάρου και είναι πολύ θετικό που συνεχίζεται η μεταξύ μας συνεργασία. Ελπίζουμε πως φέτος θα τη συνδυάσουμε με ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα εντός των παρκέ".

Ο πρόεδρος της εταιρίας Νικόλαος Ζώγας τόνισε από την πλευρά του. "Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που λειτουργεί άρτια σε όλα τα επίπεδα και για μας ήταν εύκολη απόφαση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του. Θέλουμε να στηρίξουμε αυτό το σωματείο και στόχος μας είναι η ομάδα να έχει επιτυχίες, όχι μόνο στο ανδρικό τμήμα, αλλά και σε όλα τα τμήματα που διαθέτει. Θέλω να ευχηθώ το καλύτερο στα μέλη της ομάδας και να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".

Η "ΖΩΓΑΣ Α.Ε". δραστηριοποιείται στην εμπορία σιδήρου και είναι μια από τις ισχυρότερες εταιρίες στο χώρο της.









TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ