ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανακοίνωσε τον Σίμτσακ

Ανακοίνωσε τον Σίμτσακ
Σίμτσακ

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Σίμτσακ τον οποίο γνωρίζει καλά ο Αγγέλου

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει: "Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου πάουερ φόργουορντ Βασίλη Σίμτσακ. Ο Βασίλης Σίμτσακ γεννήθηκε στις 03/03/1981 και έχει ύψος 2μ.05.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Αγίου Θωμά, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Δούκα ενώ την περίοδο 2006-07 ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου του Σπόρτιγκ στην Α1.

Την σεζόν 2007-2008 ο Σίμτσακ αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στην Α1. Με την ΑΕΚ συμμετείχε σε 21 αγώνες της κανονικής περιόδου (53 πόντοι, 53% στα δίποντα, 57 ριμπάουντ). Συμμετείχε επίσης σε 2 αγώνες των πλέι οφ (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Την περσινή περίοδο ο Σίμτσακ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου (96 πόντους, 50 ριμπάουντ, 62% στα δίποντα) καθώς και σε δύο αγώνες των πλέι οφ (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Ο Βασίλης Σίμτσακ μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: " Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστώ ξανά με τον κύριο Αγγέλου. Τον ξέρω και με ξέρει πολύ καλά. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία πόλη που αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ και ξέρω ότι κάθε αγώνας στα Τρίκαλα είναι πραγματική γιορτή. Χαίρομαι ιδιαίτερα λοιπόν που θα συμμετέχω και εγώ σ΄ αυτή την γιορτή".

Συγχαρητήρια στους νέους
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης απέστειλε η ΚΑΕ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρόδου.









TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ