ΜΑΡΟΥΣΙ

Ανακοίνωση για τη διαιτησία

Ανακοίνωση για τη διαιτησία
Μαρκόπουλος

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ματς του "Αλεξανδρείου" με τον Άρη εξέδωσε η διοίκηση του Αμαρουσίου

Aυτό οδήγησε τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας σε έκδοση ανακοίνωσης, η οποία ανέφερε: " Ειλικρινά θα νιώθαμε ευτυχείς αν διαπιστώναμε - ή έστω κάποιος κατάφερνε να μας πείσει- ότι η πρώτη μας αντίδραση στη διαιτησία του πρώτου μικρού τελικού, ήταν τουλάχιστον υπερβολική. Τουναντίον, παρακολουθώντας με προσοχή ξανά και ξανά το βίντεο, η αρχική αίσθησή μας όχι απλά επαυξήθηκε αλλά μετατράπηκε σε βεβαιότητα".

"Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που την ίδια άποψη μας εξέφρασαν και άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ, που επικοινώνησαν μαζί μας και δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα μας. Περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς, αν όχι να μας καλέσουν να δούμε μαζί το βίντεο του αγώνα, όπως έχουμε ήδη ζητήσει, αν μη τι άλλο να επιληφθούν για τα αδικαιολόγητα και εξόφθαλμα λάθη που έγιναν εις βάρος μας από έμπειρους και ικανούς διαιτητές, όπως για παράδειγμα ο κύριος Πιτσίλκας ο οποίος θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά βρέθηκε σε μια κακή βραδιά".

"Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες επιπτώσεις.Αρχή μας παραμένει ότι ο καλύτερος στο γήπεδο πρέπει να κερδίζει



".

Στο μεταξύ, ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία για τη δεύτερη αναμέτρηση στην οποία το Μαρούσι έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ