ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ανακοίνωση για το "Ανδρέας Παπανδρέου"

Ανακοίνωση για το "Ανδρέας Παπανδρέου"
Γήπεδο "Ανδρέας Παπανδρέου"

Ανακοίνωση για τις βελτιώσεις που έγιναν στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" εξέδωσε η διοίκηση

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Το κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου πέρασε με άριστα τις εξετάσεις και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πανελλήνιου, ο οποίος στο Euro Cup χρησιμοποιεί το "Ανδρέας Παπανδρέου".

"Το γήπεδό μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι πια από τα πλέον λειτουργικά, κάτι που είχε πιστοποιηθεί και μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Κολοσσό. Μπήκε και η τελευταία πινελιά, δηλαδή, οι καινούργιοι ηλεκτρονικοί πίνακες, όπως και το σύστημα precision time το οποίο είναι υποχρεωτικό. Ο καμβάς είναι έτοιμος"!

"Επειδή, όμως, πίσω από τις σημαντικές ενέργειες πάντα υπάρχουν και πρόσωπα που τις δρομολογούν ή τις υλοποιούν, αξίζει να μνημονεύσουμε τη μεγάλη συμβολή του Ανδρέα Σχίζα, αντιπροέδρου του Γ.Σ. Περιστερίου ΚΑΕ 2009 και προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Περιστερίου, για την ευαισθησία που έδειξε και τη βοήθεια που προσέφερε, όπως και ο Δήμος με την επιμέλεια του πρώτου δημότη, Ανδρέα Παχατουρίδη".

"Το Περιστέρι είδε να στέφεται με απόλυτη επιτυχία η μεγάλη προσπάθεια του καλοκαιριού και η ομάδα μας -με την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια- απολαμβάνει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορικής παρακαταθήκης της".

Ένα γήπεδο το οποίο έχει να επιδείξει:

" Πολυτελείς θέσεις αεροπορικού Τύπου στο χώρο των VIP εισιτηρίων διαρκείας".

"Νέα πλαστικά καθίσματα και αντικατάσταση των σπασμένων ή φθαρμένων στις υπόλοιπες θέσεις".

"Ειδικά διαμορφωμένη VIP αίθουσα με μπαρ, τροπαιοθήκη, σαλόνι, γραφείο ειδικών συναντήσεων, TV".

"Καινούργια, επιπρόσθετη, σειρά στα δημοσιογραφικών θεωρείων η οποία αύξησε τον διαθέσιμο χώρο για τους εκπροσώπους του Τύπου".

"Αναβαθμισμένη αίθουσα Τύπου με υπερυψωμένα βάθρα για τους ομιλητές και τις κάμερες, εξοπλισμένη με μικροφωνικό και μεγαφωνικό σύστημα".

"ADSL internet στην κεντρική σάλα και στην αίθουσα Τύπου με ενσύρματες γραμμές, αλλά και WiFi".

"TV & DVD στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων".

"Γραφείο τεχνικού επιτελείου"

"Νέα αισθητική από πλευράς ελαιοχρωματισμού σε τμήματα της κεντρικής σάλας, των αποδυτηρίων και των βοηθητικών χώρων















".









TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ