ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση ικανοποίησης

Ανακοίνωση ικανοποίησης

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την ικανοποίησή της με τις δηλώσεις συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στις οποίες προέβησαν οι υπόλοιπες Κ.Α.Ε. - μέλη του ΕΣΑΚΕ στις ώρες που προηγήθηκαν.

" Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ πιστή στις δεσμεύσεις της (κοινή ανακοίνωση ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ στις 18/10), σήμερα νωρίς το πρωί εξέδωσε προς διάθεση στους φιλάθλους της τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου (23/10, 17:00) κόντρα στον Ολυμπιακό".

" Εκφράζει δε την ικανοποίησή της σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στις οποίες προέβησαν οι υπόλοιπες Κ.Α.Ε. - μέλη του ΕΣΑΚΕ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σαρόν Ντρούκερ συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη ωστόσο εκτός του τραυματία Δημήτρη Βεργίνη δεν μπορεί να υπολογίζει και σε έναν ακόμη πλέι μέικερ του. Τον Κώστα Σλούκα σύμφωνα με τον όρο της συμφωνίας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τον δανεισμό του.

Για τον λόγο αυτό και οι δύο παίκτες που θα κληθούνε να ανταποκριθούνε στην συγκεκριμένη θέση είναι οι Φάνης Κουμπούρας και Πιέρ Πιρς με τον Αμερικανό πάντως να παραμένει υπό αμφισβήτηση όπως και ο συμπατριώτης του Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Ντρούκερ ωστόσο και επειδή βλέπει να καθυστερεί να «κοπεί» ο Αμερικανός σέντερ που έχει επιλέξει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δείχνει να ρίχνει το βάρος στην εύρεση Αμερικανού πλέι μέικερ και κοινοτικού σέντερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ