ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση προς ΚΕΔ/ΕΟΚ

Ανακοίνωση προς ΚΕΔ/ΕΟΚ
Μέλη διοίκησης

Ανακοίνωση προς την ΚΕΔ και την ΕΟΚ εξέδωσε το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Άρης για τη διαιτησία στο ματς με το Μαρούσι

" Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δυστυχώς για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο (πιστεύουμε και τελευταία), κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί ως προς την γενική αντιμετώπιση που έχει η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ από όλους όσους συγκροτούν την εν γένει Ελληνική Διαιτησία".

" Αντιμετώπιση, που μας προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού μάχεται την ισότητα που πρέπει να υπηρετεί η Διαιτησία έναντι όλων των ομάδων που μετέχουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα".

" Έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σέβεται τον Έλληνα Διαιτητή αποδεχόμενη καλόπιστα ότι όπως υπήρξαν, έτσι και θα υπάρξουν ανθρώπινα διαιτητικά σφάλματα".

" Δυστυχώς όμως η αντιμετώπιση που έχει η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και ως προς τις κληρώσεις των διαιτητών, αλλά και ως προς τις αποφάσεις τους κατά την τέλεση των αγώνων, ακόμα και όταν σε αυτούς η ομάδα μας αναδεικνύεται νικήτρια δεν βοηθούν ούτε την Διοίκηση μας, ούτε την κοινή γνώμη, ούτε πολύ περισσότερο το Άθλημα, που προάγεται μόνο όταν κάθε ομάδα απολαμβάνει την θέση που της αξίζει σύμφωνα μόνον με την αγωνιστική της ικανότητα".

" Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μοχθεί και καταβάλλει τίμια και ειλικρινή προσπάθεια, έχοντας στο πλευρό της χιλιάδες ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ Φιλάθλους, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει εκεί που πραγματικά του αξίζει με βάση την αγωνιστική του δεινότητα. Έτσι βοηθά παράλληλα το Άθλημα να διατηρείται σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο στην χώρα μας".

" Καλούμε λοιπόν τους παράγοντες της Ελληνικής Διαιτησίας στο σύνολο τους να προβληματισθούν σοβαρά για τις έκδηλες «αδυναμίες» του συστήματος εκλογής / ορισμού διαιτητών και τις συχνά εξόφθαλμες κακές διαιτησίες με σφάλματα που καθιστούν φανερή την έλλειψη ικανότητας και ενίοτε αντικειμενικότητας και να λάβουν άμεσα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Διαφορετικά, οι διακηρύξεις τους θα γίνονται ολοένα και πιο υποκριτικές, καθώς θα αναιρούνται από τις αντίθετες συμπεριφορές τους.
Το Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε
.".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ