ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ανακοίνωση της Παρτίζαν εναντίον του Τζέιμς Νάναλι για... fake news του Αμερικανού

Ανακοίνωση της Παρτίζαν εναντίον του Τζέιμς Νάναλι για... fake news του Αμερικανού
ABA LEAGUE/SC DERBY/FILIP FILIPOVIC

Διαψεύδει τον Τζέιμς Νάναλι η Παρτίζαν και υποστηρίζει, με ανακοίνωσή της, πως η απόφαση να μην του προσφερθεί νέο συμβόλαιο πάρθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν.

Ένα σχόλιο του Τζέιμς Νάναλι στο Twitter, πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς του έκανε τέσσερις προτάσεις παραμονής στην Παρτίζαν αλλά εκείνος αποφάσισε να αποσυρθεί, οδήγησε σε ανακοίνωση της ομάδας του Βελιγραδίου το βράδυ της Πέμπτης (22/8).

"Στο τέλος της σεζόν 2023/24 το προπονητικό τιμ αποφάσισε να μην του προσφέρει επέκταση συμβολαίου. Η απόφαση ήταν να αποκτηθούν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς κι ο Άιζακ Μπόνγκα στη θέση του. Ο Τζέιμς Νάναλι πήρε όλα τα χρήματά του μαζί με τα πριμ και με τους φόρους πληρωμένους. Το περιστατικό που καθόρισε το τέλος με την Παρτίζαν, συνέβη σε μία πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε ξανά πως ουδείς ήταν χαρούμενος για το περιστατικό, για το επεισόδιό του με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα και την απογοήτευσή του, όμως ουδείς μεγαλύτερος από την Παρτίζαν. Και πάλι τον ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές, του ευχόμαστε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Θυμίζουμε ότι για τον Νάναλι οι Σέρβοι αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης (22/8) και περιστατικό με επίθεση στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όταν ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Βελιγράδι προς το τέλος της κανονικής περιόδου της περσινής EuroLeague.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ