ΑΡΗΣ

Ανακοινώθηκε η απόκτηση Χατζηβρέττα

Ανακοινώθηκε η απόκτηση Χατζηβρέττα
Χατζηβρέττας

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης η απόκτηση του Νίκου Χατζηβρέττα για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Έλληνας γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες με τους "κίτρινους" και από τη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ήταν θέμα χρόνου να μετακομίσει μετά από την περίοδο 2001-2001 (όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Ηρακλή) στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη.
Η ανακοίνωση της ομάδας: " Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία της με το διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζηβρέττα για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι ο Άρης θα διαθέτει στη σύνθεσή του έναν από τους πρωτοκλασάτους Έλληνες παίκτες, που θα αποτελέσει βασική μονάδα του δυναμικού της ομάδας, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης".

"Η κίνηση αυτή των ανθρώπων του Άρη αποτελεί και την καλύτερη απόδειξη της διάθεσης τους για διακρίσεις τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό Πρωτάθλημα".

Η επιλογή του σπουδαίου μπασκετμπολίστα να προσθέσει το όνομα του στο ρόστερ της ομάδας αποτελεί την πιστοποίηση της αξιοπιστίας που διακρίνει τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης".

"Πέρα από τη συλλογική του προτίμηση προς την ομάδα του Άρη, ο Νίκος Χατζηβρέττας είναι σίγουρο ότι βρήκε την πλέον ικανή λύση για να στεγάσει τις φιλοδοξίες του και τον επαγγελματισμό του





".

Xατζηβρέττας: " Έχω υψηλές φιλοδοξίες"
Αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας του με την ΚΑΕ Άρης, ο Νίκος Χατζηβρέττας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Ο Άρης είναι μια ομάδα που ήθελα να παίξω. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και όλα θα πάνε καλά".

"Έρχομαι σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα, με μεγάλους στόχους που παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε μπασκετικά. Η αξιοπιστία της διοίκησης και της ομάδας ήταν επίσης ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω".

"Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα και οι άνθρωποι του Άρη έχουν διαγράψει μια πολύ σοβαρή πορεία τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο και είναι χαρά μου να αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα



".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του με την κίτρινη φανέλα: " Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μπω στο γήπεδο να δουλέψω και να τα δώσω όλα για την ομάδα και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ".

"Από την πρώτη κιόλας προπόνηση θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ώστε να είμαι και εγώ ευχαριστημένος. Έχω πάντα φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι και ο Άρης κινείται επίσης προς την ίδια κατεύθυνση

".

Τέλος, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο "Αλεξάνδρειο": " Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι η καλύτερη στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτή δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά των περισσοτέρων ανθρώπων στο χώρο του μπάσκετ".

"Θα είναι λοιπόν ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα χαρώ πολύ να αγωνιστώ στο Αλεξάνδρειο που είναι ένα ιστορικό γήπεδο και μεγάλης σημασίας για όλους μας που ξεκινήσαμε το μπάσκετ βλέποντας αγώνες του Άρη στην δεκαετία του ’80 και ειδικότερα μπροστά στους εκπληκτικούς φιλάθλους του

".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ