ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανακοινώθηκε ο Αγγέλου

Ανακοινώθηκε ο Αγγέλου
Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο προπονητής που διαδέχτηκε τον Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο των Τρικάλων

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"O ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Βαγγέλη Αγγέλου. Στο τεχνικό τιμ της ομάδας εντάσσονται ακόμη οι κ.κ. Θανάσης Γιαπλές, Γιώργος Πάνου. Ο κ. Αγγέλου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΣ Τρίκαλα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (30/11)".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πέρσι κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως χεντ-κόουτς στη Χαλκίδα. Ως βοηθός έχει συνεργαστεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Πανιώνιο και στη Ντιναμό Μόσχας, με τον Μίλαν Μίνιτς στον Άρη και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Νίκος Κακλαμάνος τόνισε: "Δεν έχουμε σκοπό να το βάλουμε κάτω και να τα παρατήσουμε μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, και έτσι χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και αυτό θα τονώσει σίγουρα την ψυχολογία μας"

.

Τέλος ο βοηθός προπονητή, Αλέξης Παναγιώτου κατέληξε "συνέβησαν πολλά αυτή την εβδομάδα τα οποία σίγουρα έχουν επηρεάσει την ομάδα. Ωστόσο οι παίκτες δούλεψαν σοβαρά και πειθαρχημένα στις προπονήσεις και πιστεύω ότι με την έλευση και του νέου προπονητή θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και σε αυτό το παιχνίδι ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Α1 και ότι διαθέτουμε μία ανταγωνιστική ομάδα"

.






TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ