ΑΡΗΣ

Ανακοινώθηκε ο Αντεγκμπόγιε

Ανακοινώθηκε ο Αντεγκμπόγιε

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Τόρεϊ Τόμας στο ρόστερ του Άρη για τον επόμενο μήνα. Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτησή του. Διαβάστε τι δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με συνοπτικές διαδικασίες, η ΚΑΕ Άρης βρήκε τον αντικαταστάτη (προσωρινό) του Τόρεϊ Τόμας για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε αγωνίστηκε πέρσι στη Νέα Κηφισιά και πλέον ετοιμάζεται για τη δεύτερη εν Ελλάδι περιπέτειά του. Αυτή τη φορά με τη φανέλα των "κιτρίνων".

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Γνωρίζω πολλά για τη νέα ομάδα μου και την ιστορία της και είμαι ανυπόμονος να μπω στο παρκέ και να προσφέρω", δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο ντεμπούτο του, απέναντι στον ΠΑΟΚ:

" Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρά του. Ξέρω αρκετούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, από την περσινή θητεία μου στην Κηφισιά".

Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος απ’ αυτόν; " Θα παλέψω σκληρά. Θα παίξω δυνατή άμυνα και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Δε σκέφτομαι ότι ήρθα με μηνιαίο συμβόλαιο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα τον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ