ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανακοινώθηκε ο Χριστόπουλος

Ανακοινώθηκε ο Χριστόπουλος
Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα

Η ανακοίνωση για την συμφωνία με τον Χριστόπουλο αναφέρει: "Ο ΑΣ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 34 ετών) ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει να επιδείξει μία αξιοζήλευτη πορεία και η διοίκηση του ΑΣ Τρίκαλα διέκρινε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μα πάνω απ’ όλα όρεξη και φιλοδοξία για την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να σταθεί στην Α1.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Φαίδωνα Ματθαίου και εν συνεχεία δούλεψε ως βοηθός του Κώστα Μίσσα την περίοδο 1998-99 στον Απόλλων Πάτρας όπου και παρέμεινε και την επόμενη σεζόν ως βοηθός του Ντέρκ Μπάουερμαν.

Την περίοδο 2000-2001 δούλεψε ως βοηθός του Μπάουερμαν στην Γερμανική Brandt Hagen ενώ στην συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία κοουτσάροντας ταυτόχρονα την ομάδα της ελληνικής αεροπορίας.

Το 2004 βρέθηκε στην Κύπρο ως πρώτος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ενώ το 2005 ανέλαβε προπονητής του Απόλλων Πάτρας (Α1).

Την περίοδο 2006-2007 εργάστηκε στην ΑΕΛ (Α1) ενώ την περίοδο 2007-2008 ανέλαβε την Ολυμπιάδα Πατρών απ’ όπου όμως παραιτήθηκε τον Ιανουάριο".








TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ