ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανακοινώθηκε ο Πέττας

Παίκτης των Τρικάλων είναι και τυπικά ο Νίκος Πέττας, που υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν

Ο 27χρονος γκαρντ (ύψους 1.95) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό το 1998 και έμεινε στην ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2000. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Απόλλων Πατρών, Ηράκλειο και Ολυμπιάδα Πατρών. Πέρυσι είχε 24 συμμετοχές με την Ολυμπιάδα στην Α1 πετυχαίνοντας συνολικά 210 πόντους. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.
Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στα Τρίκαλα και σε μία υγιή ομάδα με έναν πρόεδρο που νοιάζεται και προσέχει την ομάδα, ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ, καλούς παίκτες και μία ολόκληρη πόλη να στηρίζει την όλη προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά αφού όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν".



Ο Νίκος Πέττας με βάση την εμπειρία του από την Α1 αναφέρθηκε και στο τι χρειάζεται για να πετύχει η ομάδα τον αντικειμενικό της στόχο που είναι η παραμονή: "Το μυστικό είναι η υπομονή και όχι βιαστικά συμπεράσματα. Μέχρι τώρα η ομάδα μπορεί να μην έχει κερδίσει αλλά έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων θα καταφέρει εύκολα να πετύχει τον στόχο της".



Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των Τρικάλων αναφέρθηκε και στη παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας και το πόσο αυτό μέτρησε στην επιλογή του να έρθει στα Τρίκαλα: "Μέτρησε σίγουρα η παρουσία του. Ξέρω καλά τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ξέρω ότι είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος και κάνει πάντα ότι περνάει από το χέρι του για να πάει η ομάδα καλά".



Όσον αφορά τα στοιχεία του παιχνιδιού του που θα δουν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι στο παρκέ τόνισε: "Πιστεύω κατ’ αρχήν ότι θα δέσω εύκολα με την ομάδα γιατί οι παίκτες που υπάρχουν αγωνίζονται περίπου όπως αγωνίζομαι και εγώ. Αυτό που θα δει ο κόσμος από μένα είναι να παίρνω αρκετή ενέργεια στο παρκέ, αρκετό πάθος και σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% για να κερδίσει η ομάδα μου".
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ