ΑΡΗΣ

Αναμένει τα 50.000 δολάρια του Τάκερ

Αναμένει τα 50.000 δολάρια του Τάκερ
INTIME SPORTS

Ο Πι Τζέι Τάκερ μπορεί να άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Άρη στα μέσα της περσινής σεζόν ωστόσο στις τάξεις της ΚΑΕ δεν έχουν ξεχάσει την οφειλή των 50.000 δολαρίων του Αμερικανού φόργουορντ

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ έστειλε σήμερα έγγραφο στην ΕΟΚ και την FIBA με το οποίο ενημερώνει πως ο Τάκερ οφείλει το συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση για την απόφασή του να φύγει χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Μία συμφωνία που είχε γίνει ώστε ο Αμερικανός φόργουορντ να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα όπως και έγινε μετά την πρόταση που δέχτηκε από την ιταλική Μοντεγκρανάρο.

Μία πρόταση που μόνο τυχαία δεν ήταν στο πρόσωπο του Τάκερ αφού προπονητής της ήταν ο Ισραηλινός Σαρόν Ντρούκερ επιλογή του οποίου ήταν και το καλοκαίρι του 2010.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε η ΚΑΕ Άρης σε ΕΟΚ και FIBA θα πρέπει να εισπράξει το ποσό των 50.000 δολαρίων μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από το απόγευμα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με τους συνεργάτες και τους παίκτες του ξεκίνησαν την μίνι προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί. Του Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

Ένα παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου η νίκη φαντάζει σαν κάτι παραπάνω από μονόδρομος για τον «τίγρη» αλλά και τους παίκτες μετά το μέχρι στιγμής 0-4.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ