ΑΡΗΣ

Αναμένεται η συνάντηση Δαμιανίδη-Κατσικάρη

Αναμένεται η συνάντηση Δαμιανίδη-Κατσικάρη
Κατσικάρης

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Δαμιανίδη με τον Φώτη Κατσικάρη

Όπως όλα δείχνουν απομένουν τα τυπικά για την πρόσληψη του Έλληνα κόουτς ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πιάσει αμέσως δουλειά.
Από εκεί και πέρα ο Κατσικάρης θα πρέπει να επιλέξει τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ στο οποίο ενδέχεται να συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Πρίφτης.

Οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Αντρέα Ματσόν, Νίκος Βετούλας και Χάρης Μαρκόπουλος έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της διοίκησης το απόγευμα του Σαββάτου και αναμένουν στο ακουστικό τους.

Όσο για το όνομα του Θανάση Παπαχατζή που έχει ακουστεί, ακόμα δεν έχει ειδοποιηθεί από την ΚΑΕ κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Αναφορικά με τους Αμερικάνους, Κουίντον Ντέι, Τζέρεμι Ρίτσαρντσον και Κόρεϊ Μπέλσερ, θα αποφασιστεί σύντομα αν θα παραμείνουν, με τον τελευταίο να φέρεται ως ο επικρατέστερος για αποχώρηση.

Τέλος, ο Δημήτρης Τσαλδάρης συνεχίζει να αναμένει τηλεφώνημα των ανθρώπων του Άρη, ενώ και για την περίπτωση απόκτησης του Τζερεμάια Μάσεϊ (μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ) υπάρχουν αρκετές πιθανότητες.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ