ΑΡΗΣ

Αναμένοντας τον Σκορδίλη

Αναμένοντας τον Σκορδίλη
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Γάιου Σκορδίλη στην Θεσσαλονίκη από την Κέρκυρα όπου όπως είχε ενημερώσει βρέθηκε για προσωπικούς λόγους αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Άρη.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτςς είχε κάνει δεκτό το αίτημα του Κερκυραίου πάουερ φόργουορντ/σέντερ και πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την επιστροφή του όπως και στο θέμα της καταγγελίας της σύμβασής του στην οποία είχε προχωρήσει στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας.

Μία κίνηση με την οποία ο Σκορδίλης ζητάει το ποσό των 200.000 ευρώ δείχνοντας διατεθειμένος αν δεν δικαιωθεί να απευθυνθεί ακόμη και στην FIBA.

Υπενθυμίζεται πως στο ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και το ποσό των 110.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το υπόλοιπο των 90.000 ευρώ να αφορά χρήματα που έχει λαμβάνειν από την περσινή αγωνιστική περίοδο και την τρέχουσα.

Κατά τα άλλα ο Σούμποτιτς είδε προς ικανοποίησή του στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του.

Για πρώτη φορά στον Δημήτρη Βεργίνη, τον Αμερικανό Μπρένταν Ουίντερς, τον αρχηγό του Άρη Νίκο Χατζηβρέττα αλλά και τον Χρήστο Ταπούτο με τους τρεις τους να είχανε απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά λόγω τραυματισμών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ