ΑΡΗΣ

Ανανέωσαν Καστλ-Ουίλκινσον

Ανανέωσαν Καστλ-Ουίλκινσον
καστλ

Ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο η συνεργασία με τους Τέρελ Καστλ και Μάικ Ουίλκινσον

Οι δύο Αμερικανοί, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη, κατά τη διάρκεια της φετινής εκπληκτικής σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας, εξεσφάλισαν την παρουσία τους και την επόμενη σεζόν.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανανεωθούν και τα συμβόλαια των νεαρών, Παναγιώτη Καραβανά, Δημήτρη Καραδολάμη και Γιώργο Πασαλίδη.

Tα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο
Με ανακοίνωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, οι φίλαθλοι του Άρη, ενημερώνονται ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με τον Πανιώνιο, την Τρίτη στο Αλεξάνδρειο. Παρατηρείται ότι οι τιμές τους, είναι ελαφρώς μειωμένες, σε σχέση με τα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού, αφού η διοίκηση θέλει να δώσει έξτρα κίνητρο στους οπαδούς να μείνουν κοντά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι θα κυκλοφορήσουν από σήμερα τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση της Γ’ Φάσης των φετινών play offs της Α1 για τις θέσεις 3-4 κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (05/06) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 19:10.

Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο"

.

Οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 1: 15 ευρώΘύρα 2-3: 20 ευρώΘύρα 4: 15 ευρώΘύρα 5-6: 10 ευρώΘύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), από τον ΑΣ ΑΡΗ (2310 305-402), καθώς και την Τρίτη (05/06) από τις 11:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα στα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ