ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ανανέωσε με Καούν η ΤΣΣΚΑ μέχρι το 2015

Ανανέωσε με Καούν η ΤΣΣΚΑ μέχρι το 2015

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι το 2015 με τον Σάσα Καούν. Διαβάστε τι είπε ο ίδιος και ο πρόεδρος των Ρώσων

Ανανεώσεων συνέχεια για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία μπορεί να έχασε την Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαλύεται κιόλας. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι Μοσχοβίτες έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο τη διατήρηση του ρόστερ τους.

Ο Σάσα Καούν ήταν ο επόμενος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του 2015 κι έτσι θα μείνει στην ομάδα του "στρατού" για τρία ακόμα χρόνια.

"Είμαι χαρούμενος που συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίξω τρία ακόμα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ", τόνισε ο Σάσα Καούν και συμπλήρωσε:

"Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους, αλλά ειδικά θα ήθελα μία ακόμα ευκαιρία για να κερδίσω την Ευρωλίγκα, γιατί δεν τα έχω καταφέρει. Και φυσικά θα ήθελα να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στη Ρωσία. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι χαρούμενοι να με δουν ξανά στο παρκέ".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για αυτόν ο Αντρέι Βατούτιν ο οποίος υπογράμμισε: "Είναι ευχάριστο να συνειδητοποιώ ότι ο Σάσα αποφάσισε να μείνει. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν επέμεινε σε οψιόν που αναφέρεται στο ΝΒΑ αν και είχε ευκαιρία να δοκιμάσει τον εαυτό του στο ΝΒΑ.

Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στη Μόσχα έχει γίνει ο παίκτης κλειδί στο παρκέ, έδειξε το πάθος να βελτιωθεί ακόμα και όταν δεν έπαιζε πολύ. Ο Σάσα είναι ένα μορφωμένο, έξυπνο και φιλικό άτομο".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ