X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Πρωτέα ο Δάγλας

Τη συνεργασία του με τον Πρωτέα Βούλας ανανέωσε για τέταρτη σεζόν ο Αλέκος Δάγλας, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στη δεύτερη θέση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Πρωτέας Βούλας και ο Αλέκος Δάγλας ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία για ακόμα ακόμα μία σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου και το τι δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

" Προπονητής της Γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας θα είναι και τη σεζόν 2014-2015 ο Αλέκος Δάγλας, καθώς η συνεργασία με τον άνθρωπο που έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο μας (Κύπελλο Ελλάδος 2013, 2η θέση στην Α1 το 2014), ανανεώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Αλέκος Δάγλας παραχώρησε στο proteasvoulas.gr μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για την περυσινή σεζόν, τον σχεδιασμό της ομάδας για φέτος, το μοντέλο πρότυπο που ακολουθεί και θα ακολουθήσει ο Πρωτέας στις υποδομές , ενώ αναφέρθηκε και στο με ποιους τρόπους το πρωτάθλημα μας θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό κάνοντας τις δικές του προτάσεις.

Η υπέρβαση έγινε πέρυσι με την ομάδα να θέτει ως στόχο την 4αδα και να φτάνει μέχρι τον τελικό στο πρωτάθλημα. Πως στήθηκε η ομάδα και πόσο ευχαριστημένοι είστε από το αποτέλεσμα.

«Το πρώτο που θέλαμε στην Α1 ήταν η ομάδα να οργανωθεί σε όλους τους τομείς τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Φέραμε επαγγελματίες ανθρώπους, ώστε να πλαισιώσουν το τιμ. Ήρθε ο Γιάννης Παπαγεωργίου που ήταν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για μας όσον αφορά το θέμα του Γυμναστή. Όπως ήρθε και ο γιατρός, ο κύριος Τσαπακίδης, ένας καταξιωμένος στον χώρο του επιστήμονας, ενώ δημιουργήσαμε και γραφείο τύπου.

Κατά δεύτερο ενισχύσαμε την ομάδα με την Λολίτα Λύμουρα, καθώς και με την ξένη που ήρθε, ενώ το βασικό μας μέλημα βέβαια ήταν να μείνει η ίδια ομάδα από την Α2 και να μην κάνουμε μεγάλες προσθαφαιρέσεις την πρώτη μας χρονιά στην Α1.

Θέσαμε από την αρχή της σεζόν κάποιους στόχους. Ο πρώτος στόχος που ήταν η τετράδα στο πρωτάθλημα επιτεύχθηκε, ενώ φτάσαμε ως και στον τελικό εκμεταλλευόμενοι βέβαια και μια ατυχία του Παναθηναϊκού όπου πήραμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας. Στόχος μας ήταν και η είσοδος στο F4 του Κυπέλλου, όμως ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά.

Ένας ακόμη σημαντικός στόχος για μας ήταν να παίξουμε καλό μπάσκετ, κάτι που το καταφέραμε και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι, καθώς ανταποκρίθηκαν πολλά παιδιά στην Α1 και είχαν πολύ καλή παρουσία. Από την περυσινή χρονιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, βγήκαμε δεύτεροι και καθιερωθήκαμε στις μεγάλες δυνάμεις του μπάσκετ, ενώ πλέον ο στόχος είναι τα επόμενα ένα με δύο χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την έδρα της ομάδας, το πόσο ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα, αλλά και το ότι στα εκτός έδρας ματς η ομάδα έδειξε χαρακτήρα αν και νεοφώτιστη.

«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ δυνατή στη Βούλα, χάσαμε μόνο από το Ελληνικό στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Αυτό λέει πολλά για μια νεοφώτιστη ομάδα. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι γέμιζε το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι από κόσμο και αρκετοί έμεναν εκτός. Ο κόσμος της Βούλας αγκάλιασε την ομάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πλέον αποκτήσαμε μπασκετικό κόσμο.

Είχαμε βέβαια και πολύ καλή παρουσία στα εκτός έδρας ματς, χάσαμε μόνο στη Κω, το Ελληνικό και τον Παναθηναϊκό, κερδίσαμε τρεις φορές στην Θεσσαλονίκη, σταθήκαμε σε όλα τα παιχνίδια μακριά από την έδρα μας, με εξαίρεση το πρώτο ματς με το Ελληνικό. Γενικά η ομάδα έδειξε ότι πατά γερά από τη πρώτη σεζόν στην Α1».

Για τα μεγάλα κενά που δημιουργήθηκαν φέτος στο πρωτάθλημα κυρίως με το νέο σύστημα διεξαγωγής όπου οι νικητές των πλέι οφ είχαν συμμετοχή στα πλέι άουτ.

«Χρειάζεται ένας διαφορετικός σχεδιασμός από του χρόνου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν βοηθά να υπάρχουν μεγάλες διακοπές μέσα στην αγωνιστική περίοδο, δεν μπορείς να κρατήσεις τις αθλήτριες σε ένα επίπεδο, χάνουν τον προσανατολισμό τους και τον στόχο τους. Νομίζω αυτό έγινε διότι μεταφέραμε το F4 του Κυπέλλου μετά το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι που εγώ προτείνω να γίνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν και όχι στο τέλος της.

Επίσης βάλαμε τις ομάδες των πλέι άουτ να συμμετάσχουν και στα πλέι οφ κάτι που ναι μεν ως σκέψη μπορεί να είναι καλό , αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με αποτέλεσμα μια ομάδα που έχει κερδίσει ήδη την σωτηρία της στα πλέι άουτ δεν έχει κίνητρο να παλέψει άλλο στην διαδικασία των πλέι οφ».

Για τις υποδομές του Πρωτέα , την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος από τις Νεάνιδες του συλλόγου , αλλά και το πόσο σημαντική είναι η δουλειά στις υποδομές για το μέλλον των συλλόγων.

«Πρέπει πλέον όλες οι ομάδες ανεξαιρέτου κατηγορίας και επιπέδου, να στραφούν πολύ σοβαρά σε αυτό που λέμε παραγωγική διαδικασία. Να ενισχύσουμε τα τμήματα υποδομών και των αγωνιστικών τμημάτων με καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές, για να μπορέσουν όλα αυτά τα παιδιά να κάνουν σωστή εκγύμναση, ώστε να μπορέσουν μέσα από αυτή τη σοβαρή δουλειά που θα γίνεται σε όλες τις ομάδες να πλαισιωθούν οι πρώτες γυναικείες ομάδες.

Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα από καμία ομάδα να παίρνει μόνο μεγάλα παιδιά και να δουλεύει μόνο με αυτά. Εμείς εδώ και τρία χρόνια που ξεκίνησα να δουλεύω στην ομάδα κάναμε έναν προγραμματισμό σε αυτό το κομμάτι.

Έχουμε καταξιωμένους προπονητές(Γρηγόρης Τασιόπουλος-υπεύθυνος Νεανίδων , ΘωμάςΤζούνας – υπεύθυνος Κορασίδων και η Σοφία Αλεξοπούλου –υπεύθυνη των τμημάτων των κοριτσιών) στα τμήματα αυτά, έχουμε γυμναστή όπου γίνονται και ατομικές προπονήσεις , ενώ ο Πρωτέας έχει στο ρόστερ του σταθερά έξι –επτά παιδιά από τα τμήματα των κορασίδων και των Νεανίδων που κάνουν προπόνηση και ακολουθούν το πρόγραμμα της γυναικείας ομάδας και έχουμε επενδύσει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω αυτό είναι το μοντέλο που ακολουθούμε και θα ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια , αλλά θα πρέπει να είναι το μοντέλο για όλες τις ομάδες πλέον.

Μέσα από την διαδικασία αυτή δεν βοηθάμε μόνο την ομάδα μας , αλλά γενικότερα το γυναικείο μπάσκετ. Δεν είναι μόνο το να παίρνουμε το πρωτάθλημα , αλλά να μπούμε στην διαδικασία να βοηθήσουμε το γυναικείο μπάσκετ κι αυτό θα γίνει μόνο αν δουλεύουμε στις υποδομές που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και θα γίνει η έκρηξη του αθλήματος».

Για την μεταγραφή πέρυσι του Γιάννη Παπαγεωργίου, αλλά και τα προβλήματα πολλών τραυματισμών σε μικρές ηλικιακά αθλήτριες.

«Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη περυσινή μεταγραφή μας, καταξιωμένος γυμναστής στις Εθνικές ομάδες και χρόνια στον χώρο.

Σήμερα επιβάλλεται όλες οι ομάδες να αντιληφθούν ότι όταν χτίζεις μια ομάδα ξεκινάς από το προπονητικό τιμ πρώτα, την οργάνωση γύρω από την ομάδα και μετά το αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι επιβεβλημένο κάθε ομάδα να έχει γυμναστή και πρέπει όλα τα παιδιά να βάλουν ώρες στο μπάσκετ και έξω από τις προπονήσεις της ομάδας. Πάντα με την βοήθεια ενός γυμναστή όλες οι μυϊκές ομάδες θα μπορούν να γυμναστούν σωστά , ανάλογα βέβαια και με τις αδυναμίες του κάθε παιδιού. Όλα τα παιδιά έχουν αδυναμίες που μέσα από αυτό το κομμάτι της σωστής εκγύμνασης θα τις δουν και θα τις διορθώσουν.

Πρέπει να επενδύσουν όλοι σε αυτό. Είναι προτιμότερο να μην πάρουν μια επιπλέον αθλήτρια στο ρόστερ και να έχουν ένα μπάτζετ για αυτό το κομμάτι. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν έναν γυμναστή που θα αναλάβει τα παιδιά από μικρή ηλικία , ακόμη και από τις κορασίδες και να τα δυναμώσει στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί στο μέλλον».

Για τη σεζόν 2014-15 και τον σχεδιασμό της ομάδας

«Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο και η φιλοσοφία του Πρωτέα για τα επόμενα χρόνια είναι μια ότι θέλουμε να είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα μέσα από την παραγωγική διαδικασία που κάνουμε και την διαδικασία της προώθησης των νέων παιδιών, να δώσουμε χρόνο εξασφαλισμένο και βήμα σε κάποια παιδιά του χρόνου. Αυτό είναι το μοντέλο του Πρωτέα για τα επόμενα χρόνια, δεν είναι όμως εύκολο. Είναι μια πρόκληση για μας , αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και τα επόμενα χρόνια το ρόστερ μας θα αποτελείτε από 7-8 πολύ έμπειρες και καλές αθλήτριες , ενώ οι υπόλοιπες παίκτριες που θα πλαισιώνουν την ομάδα θα είναι ταλαντούχα παιδιά, στα οποία κάθε χρόνο θα βγάζουμε και ένα – δύο παιδιά με εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής και νομίζω αυτό το κράμα είναι αυτό που θα ακολουθήσουμε. Θέλουμε να συνδέσουμε τις υποδομές μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί με την Γυναικεία ομάδα.

Επίσης είναι κέρδος για αυτά τα παιδιά να προπονούνται και να αγωνίζονται ως συμπαίκτριες με έμπειρες αθλήτριες, καθώς αυτό θα τα βοηθήσει να γίνουν καλύτερα και να εξελιχθούν.

Πάνω σε αυτό το μοντέλο θα χτίσουμε την φετινή ομάδα, ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός , θα κάνουμε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ όσον αφορά τον βασικό κορμό και τα νέα κορίτσια και έτσι θα πορευτούμε του χρόνου».

Για την δεύτερη ξένη, το πόσο ανταγωνιστικό και ποιοτικό είναι το πρωτάθλημα μας, αλλά και τι χρειάζεται ώστε να πάει ένα βήμα παραπάνω.

«Η πρώτη βασική αλλαγή ήταν η μείωση των ομάδων σταδιακά σε 10 και εισαγωγή πλέι άουτ και πλέι οφ. Αυτά τα δύο βοήθησαν και στην ποιότητα και τον ανταγωνισμό. Φυσικά χρειάζονται και άλλα πράγματα να γίνουν, ώστε το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό.

Πρώτα πρέπει να υπάρξει προβολή του αθλήματος και μιλάμε για το τηλεοπτικό κομμάτι. Να γίνει η προβολή μέσω της τηλεόρασης ή του διαδικτύου. Σε αυτό το κομμάτι θα βοηθηθούν οι ομάδες και πιθανό να φέρει και κάποια έσοδα. Έγιναν κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια αλλά δεν ήταν οργανωμένα , ενώ με την εμπλοκή της ΕΡΤ και το συμβόλαιο όπου υπήρχε με την Ομοσπονδία, δεν προβλήθηκε όσο θα έπρεπε το άθλημα, οπότε την επόμενη σεζόν θα πρέπει το τηλεοπτικό να λυθεί και το γυναικείο μπάσκετ να βρει τηλεοπτική στέγη σε συνεργασία της Ομοσπονδίας με όλες τις ομάδες.

Δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι. Επειδή είχαμε έναν κρατικοδίαιτο αθλητισμό και ένα χρηματοδοτούμενο αθλητισμό από έναν μόνο άνθρωπο, αυτό το μοντέλο στην Ελλάδα της κρίσης τελείωσε. Άρα έχουμε ένα πρωτάθλημα που πρέπει όλοι ομάδες σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία να σκύψουν και να βρουν έναν χορηγό του πρωταθλήματος. Δηλαδή να απευθυνθούν ως πακέτο όλο το πρωτάθλημα σε ένα χορηγό, ο οποίος είτε θα δώσει κάποιο χρηματικό ποσό στις ομάδες , είτε θα τους καλύψει κάποια πάγια έξοδα στη σεζόν. Οπότε πρέπει συγκροτημένα και σοβαρά να δημιουργηθεί ένα τμήμα μάρκετινγκ από την Ομοσπονδία το οποίο σε συνεργασία με τις ομάδες θα βγει στην αγορά.

Αυτά τα δύο πράγματα θα βοηθήσουν και τις ομάδες να αναζητήσουν δικούς τους προσωπικούς χορηγούς. Αν γίνουν λοιπόν αυτά θα έρθουν κάποια χρήματα προς τις ομάδες που θα τις ανακουφίσουν. Θέλει όμως από όλους συσπείρωση , να ξεφύγουμε από το να κοιτάμε μόνο το δικό μας μαγαζί , να γίνουμε όλοι ένα και να βοηθήσουμε τις ομάδες.

Όσο για την δεύτερη ξένη είμαι υπέρ του να υπάρξει και έχω αρκετούς λόγους που θα μπορούσα να πω, αλλά αν θέλουμε να έχουμε χορηγούς, τηλεόραση, φιλάθλους πρέπει αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο να έχει ποιότητα και πλέον τώρα καλώς ή κακώς λόγω του ότι υπάρχει μια ξένη, λόγω του ότι έχουν φύγει πολλά παιδιά σε μικρή ηλικία στο εξωτερικό(20 παιδιά είναι στην Αμερική, κάτι που αποτελεί αιμορραγία για τον Ελληνικό Μπάσκετ) και το ότι οι καλές Ελληνίδες παίκτριες είναι στο εξωτερικό, μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην Ελλάδα δεν έχουμε ποιότητα . Άρα δεν έχουμε ποιοτικό προϊόν και είναι ένας από τους λόγους που φεύγουν αυτά τα παιδιά για το εξωτερικό, καθώς δεν έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Άρα πρέπει παράλληλα με το χορηγικό και το τηλεοπτικό να φτιάξουμε και το αγωνιστικό μας κομμάτι γιατί δεν μπορούμε να το πουλήσουμε.

Η δεύτερη ξένη σίγουρα θα βοηθούσε γιατί δεν έχουμε τόσες πολλές ποιοτικές Ελληνίδες παίκτριες στο εσωτερικό μας, ώστε να είναι ανταγωνιστικές όλες οι ομάδες μεταξύ τους.

Επίσης θα πρέπει να τελειώνει αυτή η αγωνία για το αν θα πληρωθούν οι αθλήτριες ή όχι. Θα πρέπει όλες οι ομάδες, να αντιληφθούν ότι θα πρέπει να είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στις ξένες αθλήτριες και τις Ελληνίδες, ώστε να μην χαλά το προφίλ του πρωταθλήματος μας στο εξωτερικό.

Δεν μπορεί να είναι επιχείρημα η μη χρησιμοποίηση δεύτερης ξένης επειδή δύο ομάδες δεν έχουν να πληρώσουν τις ξένες και τις διώχνουν στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου Μπορούν είτε να μείνουν με μια ξένη είτε να πάρουν δυο με λιγότερα χρήματα. Γενικά θα πρέπει να γίνεται ένας οικονομικός σχεδιασμός από τις ομάδες ανάλογα με το μπάτζετ που θέλουν να επενδύσουν στη σεζόν και όχι να ξεφεύγουν από αυτό.

Ακόμη είμαι σύμφωνος στο να υπάρχουν στην 12αδα της ομάδας δύο νεαρές αθλήτριες(γιατί αυτό θα αναγκάσει τις ομάδες στο ροστερ της γυναικείας ομάδας να υπάρχουν ταλαντούχες παίκτριες), αλλά το ότι μπορεί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των αθλητριών αυτών δεν με βρίσκει σύμφωνο. Διότι θα τις βάζουν στα κρίσιμα ματς ένα δευτερόλεπτο και θα τις βγάζουν. Αν το παιδί είναι καλή αθλήτρια και ταλέντο θα παίξει και στο κρίσιμο παιχνίδι και στο εύκολο. Γιατί να υποχρεώσουμε στην Α1 και μόνο να βάλουμε ένα παιδί ένα δευτερόλεπτο, αυτή είναι η ουσία; Καμία ουσία.

Αν θέλουμε να το κάνουμε ,το προτείνω αυτό να το βάλουμε στην Α2, να υπάρχει υποχρεωτικά στην 5αδα μια νεαρή αθλήτρια κάτω των 20 για 40 λεπτά. Όπως να γίνει και στις τοπικές ενώσεις.

Για το πρωτάθλημα που τελείωσε

«Ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και προς τα πάνω και στις θέσεις κάτω. Είδαμε νέες δυνάμεις να τα πηγαίνουν εκπληκτικά, όπως ήταν η Κως όπου ένα νησί ζούσε για την ομάδα και το κρατάμε ως παρακαταθήκη αυτό, επίσης το Ρύσιο έκανε μια καταπληκτική χρονιά. Τα πιο πολλά παιχνίδια ήταν πολύ μεγάλα ανάμεσα σε Ελληνικό-Πρωτέα-Αθηναϊκό-Παναθηναϊκό. Νομίζω όσον αφορά τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος πετύχαμε. Απλά μένει να χτίσουμε αυτή τη βάση και να την αναπτύξουμε, μέσω της τηλεόρασης, της δεύτερης ξένης και των χορηγών.

Θα πρέπει λοιπόν από φέτος να ξεκινήσουμε να σταθεροποιούμε μια κατάσταση, να βάλουμε ένα πλάνο τριετές –τετραετές η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις ομάδες για την οργάνωση του πρωταθλήματος και να μην αλλάζει αυτό κάθε χρόνο, ώστε όλοι όσοι θέλουν να επενδύσουν στο πρωτάθλημα να έχουν ένα σταθερό πλάνο πάνω στο όποιο θα χτίσουν τις ομάδες τους.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι μια φορά τουλάχιστον το χρόνο θα πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση όλων των προπονητών των ομάδων με όλους τους ομοσπονδιακούς και να αναλυθούν όλα τα τεχνικά και ομαδικά στοιχεία του πρωταθλήματος κάτι που θα οδηγήσει στο μέλλον σε μια ενιαία φιλοσοφία για το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ σε όλες τις αγωνιστικές ηλικίες.

Για την Αγγελική Νικολοπούλου και την επιστροφή της

«Ήταν λίγο τυχερή στην ατυχία της. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Πρωτέα και την Εθνική ομάδα. Εξελίσσεται πολύ καλά η πορεία της, η αποθεραπεία της πάει πολύ καλά. Ευελπιστούμε Οκτώβρη μήνα να κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα και στην αρχή του πρωταθλήματος θα μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο στην αρχή και σταδιακά να ανεβαίνει. Την περιμένουμε. Ευτυχώς το έπαθε όλο αυτό σε μια περίοδο νεκρή και δεν θα χάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του χρόνου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ