ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανανέωσε με Τζιγκάνοβιτς

Ανανέωσε με Τζιγκάνοβιτς
Τζιγκάνοβιτς

Στα Τρίκαλα παρέμεινε ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της ΚΑΕ

Ο έμπειρος ψηλός αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής επιτυχημένης πορείας γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να τον κρατήσουν.
Η ανακοίνωση ανέφερε: " O Σάβο Τζικάνοβιτς ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περσινής πετυχημένης πορείας στην Α1. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΣ Τρίκαλα και στα 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος της περιόδου 2008-2009 πετυχαίνοντας 162 πόντους και μαζεύοντας 107 ριμπάουντ".

"Ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπούντουσνόστ, Μπαρ, Λόβτσεν, Ολυμπιακό, Χέμοφαρμ, Ολύμπια Λάρισας και Κολοσσό Ρόδου

".

Ο Μαυροβούνιος σέντερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και την νέα χρονιά στα Τρίκαλα. Μου αρέσει η ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι αλλά και ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου καθώς με την έλευση του στην ομάδα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1".

Ενόψει της νέας χρονιάς σχολίασε: " Υπάρχει πια μεγαλύτερη εμπειρία ενώ όπως μαθαίνω η ομάδα οργανώνεται καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά θα έχουμε πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι αλλά απ' ότι βλέπω έχουν έρθει αξιόλογοι παίκτες και είμαι βέβαιος πως θα δημιουργηθεί μία αξιόμαχη ομάδα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: " Ήταν εκπληκτικοί καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ακόμη και στις ήττες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν μοναδική και τέτοια που κάθε παίκτης θέλει. Απέναντι μου ήταν όλοι πολύ φιλικοί και έχω κάνει και αρκετούς φίλους στα Τρίκαλα τους οποίους και ανυπομονώ να δω. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και φέτος προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει ξανά τους στόχους της".






TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ