ΤΡΙΚΑΛΑ

Aνανέωσε ο Χαρισμίδης

Aνανέωσε ο Χαρισμίδης
Χαρισμίδης

Ο Τάσος Χαρισμίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς και θα παίξει για τρίτη σεζόν

Ο 27χρονος σέντερ ανέφρε: " Τα είχαμε βρει από καιρό με τον πρόεδρο κ. Γιαννούλα και απλά απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Άλλωστε ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία, κάτι το οποίο τελικά έγινε".

Για τους λόγους που τον κράτησαν στα Τρίκαλα υποστήριξε: " Η συνεργασία μου με την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άψογη τόσο με την διοίκηση όσο και με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα.

Λειτουργούσαμε καλά σαν ομάδα τόσο μέσα στο παρκέ όσο και έξω απ’ αυτό και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος αφού έχουν μείνει πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και ο κόσμος των Τρικάλων που με αγκάλιασε τόσο εμένα όσο και τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι η συμβολή του και στην Α1 θα είναι καθοριστική".

Όσο για το αν μπορεί η ομάδα να σταθεί στην Α1 τόνισε: " Σίγουρα η Α1 είναι μία διαφορετική κατηγορία με πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Πιστεύω όμως πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η παραμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε".








TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ