ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε ο Βούγιανιτς

Ανανέωσε ο Βούγιανιτς
Βούγιανιτς

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βούγιανιτς, ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ζοτς είδε ότι δεν έρχεται ο Σπανούλης

Η προθεσμία για το συμβόλαιο του 27χρονου πλέι μέικερ έληγε στις 15 Ιουλίου, αλλά η διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης, πήρε εντολή από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να τον κρατήσει στην ομάδα.
Με αυτή την κίνηση ο Ζοτς, θέλησε να εξασφαλίσει την παρουσία ενός παίκτη που πέρασε με επιτυχία τις φετινές "εξετάσεις" ως δεύτερος πόιντ γκαρντ πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης, δεν έχει τη δυνατότητα να σπάσει το συμβόλαιό του στο NBA.

Πλεόν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν έξι ξένοι (Μπατίστ, Τομάσεβιτς, Γιαβτόκας, Ουίνστον, Μπετσίροβιτς, Βούγιανιτς) και αναζητάται η λύση για το πρόβλήμα με το συμβόλαιο του Ρομπέρτας Γιαβτόκας, το οποίο θέλουν να "ξεφορτωθούν", οι Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, σκοπός των ανθρώπων της ομάδας, είναι να πάρουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τον οποίο πρέπει να αγοράσουν από τη Ρόμα που έχει τα δικαιώματά του, ώστε να αδειάσει ακόμα μία θέση κοινοτικού για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Στην περίπτωση που γίνει αυτό, στόχος είναι να αποκτηθεί ένας εκ των Ούρος Τρίπκοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Ρόντρικ Μπλάκνεϊ (στην περίπτωση που αποκτήσει το κοινοτικό διαβατήριο, κάτι πολύ πιθανό, αφού έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του).






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ