ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του NBAερ Στάνλεϊ Τζόνσον

Αναντολού Εφές μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του NBAερ Στάνλεϊ Τζόνσον
ANADOLU EFES OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Σημαντική κίνηση από την Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Στάνλεϊ Τζόνσον (28 χρονών, 1.98 μέτρα) των 449 αγώνων στο NBA.

Ένα άλλοτε λότερι πικ στην Αναντολού Εφές. Για τον Στάνλεϊ Τζόνσον (28 χρονών, 1.98 μέτρα) ο λόγος, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Νο8 του NBA Draft 2015 με συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Τζόνσον δεν έγινε ποτέ ο παίκτης που περίμεναν στο NBA, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Εξακολουθεί όμως να είναι ένας παίκτης με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, αφού έχει συνολικά 449 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ράπτορς, των Πέλικανς, των Ράπτορς, των Λείκερς και των Σπερς, με μέσους όρους καριέρας 6.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Την σεζόν 2023/24 ο Τζόνσον αγωνίστηκε στην G-League με την φανέλα των Στόκτον Κινγκς (θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς) έχοντας 14.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφή της Αναντολού Εφές, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ και του Ρόλαντς Σμιτς.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ