ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Σε νέο, ολοκαίνουριο γήπεδο από τη σεζόν 2024/25

Το νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές
Το νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές PRINT SCREEN

Στο νεόδμητο Basketbol Gelisim Merkezi χωρητικότητας 10.000 θέσεων θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Αναντολού Εφές, η οποία αφήνει το Sinan Erdem μετά από επτά χρόνια.

Νέα σεζόν, νέες φιλοδοξίες και νέα έδρα για την Αναντολού Εφές, όπως αποκάλυψε ο τουρκικός σύλλογος, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ολοκαίνουριο TBF Salon του Basketbol Gelisim Merkezi.

Το γήπεδο θα βρίσκεται εντός μίας ανακατασκευασμένης περιοχής, αποτελεί κρατική επένδυση και θα είναι ακριβώς στη θέση που μέχρι το 2017 υπήρχε το Abdi Ipekci. Στα πλαίσια της κρατικής επένδυσης λοιπόν, η Αναντολού Εφές θα μοιράζεται το TBF Salon με την Γαλατασαράι, αλλά και την Εθνική Τουρκίας, όταν αυτή θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, εντός του συγκροτήματος συμπεριλαμβάνεται και προπονητήριο χωρητικότητας 1.000 θέσεων.

Το TBF Salon πρόκειται να είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με 58 σουίτες, εστιατόρια και αίθουσα γυμναστικής, προσφέροντας όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες της.

Το Basketbol Gelisim Merkezi θα ανοίξει τις πόρτες του σε αγώνα EuroLeague για πρώτη φορά στις 10/10 για τον τουρκικό "εμφύλιο" μεταξύ Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, ενώ πρώτη ελληνική ομάδα που θα το επισκεφτεί θα είναι ο Ολυμπιακός μία εβδομάδα μετά, στις 18/10.

Δείτε σε βίντεο πλάνα από τα σχέδια του γηπέδου, αλλά και του περιβάλλοντος χώρου.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ