ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβλήθηκε, αλλά με αισιοδοξία

Αναβλήθηκε, αλλά με αισιοδοξία
Γιαννάκης INTIME SPORTS

Η αναβολή του Μπουρούση και η αρνητική άποψη του Hoopsworld για Γκόρντον, Πόζεϊ και Αρτέστ

Η αναβολή του ραντεβού ανάμεσα στους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπαδάκη, έδωσε παράταση στην αγωνία γύρω από το θέμα του Έλληνα σέντερ, το οποίο... σέρνει από πίσω του και όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει κάνει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων.
Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει τελικά την Τετάρτη, αφού το ραντεβού της Τρίτης ακυρώθηκε, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι δεν σημαίνει κάτι κακό η αναβολή. Κάποιες πληροφορίες μας λένε ότι η ματαίωση της συνάντησης έγινε από την πλευρά του Ολυμπιακού, λόγω υποχρεώσεων που δεν γινόταν να μην πραγματοποιηθούν.

Το κλίμα πάντως γύρω από την υπόθεση είναι αρκετά καλό και αν η πρόταση που έχουν ετοιμάσει ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αυτή που περιμένει ο Μπουρούσης και ο εκπρόσωπός του, δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου, η οποία μπορεί να είναι και για περισσότερα από τρία χρόνια.

Καμία πρόταση σε Χόλντεν!

Παρότι το όνομα του Τζέι Αρ Χόλντεν είναι στη λίστα του Παναγιώτη Γιαννάκη και μάλιστα πολύ ψηλά, δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού προς τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Αμερικανός με ρωσικό διαβατήριο βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας και ενώ περιμένει να έχει στα χέρια του ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί από την Ελλάδα, δεν το έχει λάβει ακόμη.

Αναμονή και για Ζήση

Το είχαμε πει από την αρχή, ότι η υπόθεση του Νίκου Ζήση δεν ήταν τελειωμένη. Ο Έλληνας γκαρντ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά ο βασικότερος στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει περισσότερο από όσο τα τελευταία δύο χρόνια. Συνεπώς οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού στον "άσο" και το "δύο" παίζουν ρόλο.

Πάντως, με τον Πασούτιν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τις περικοπές στα συμβόλαια που σχεδιάζει η ρωσική ομάδα, το συμβόλαιο του Ζήση δεν θα εξαντληθεί. Ωστόσο, πρέπει να πάρει αποζημίωση από την ΤΣΣΚΑ πριν προχωρήσει στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και φυσικά στις συζητήσεις, ίσως ακόμη και με τον ίδιο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αργεί το ΝΒΑ


Μπορεί τα ονόματα παικτών από το ΝΒΑ να κυκλοφορούν χωρίς... ανάσα, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από τη στιγμή που οι ομάδες του ΝΒΑ δεν μπορούν να μπουν σε επίσημες συζητήσεις πριν την 1η Ιουλίου, κάθε όνομα που εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό είναι μόνο στη θεωρία και ειδικότερα αυτά που βγαίνουν προς τα έξω είναι μακριά από την πραγματικότητα και τη λίστα που εξετάζεται.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό τους, οι οποίοι όμως εξαρτώνται από την υπόθεση του Γιάννη Μπουρούση και τις θέσεις που θα χρειαστούν συμπλήρωμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκτός από τον έναν Αμερικανό, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα και προς την απόκτηση δύο κοινοτικών.

Ωστόσο, στα αμερικανικά ΜΜΕ η λέξη "Ολυμπιακός" γράφεται πλέον επί καθημερινής βάσης. Οι Ρον Αρτέστ, Τζέιμς Πόζεϊ και Μπεν Γκόρντεν συνδέθηκαν με τους ερυθρόλευκους, αλλά στο Hoopsworld πιστεύουν ότι κανείς από τους τρεις δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για τον Αρτέστ η άποψη του Τζέισον Φλέμινγκ είναι ότι οι Ρόκετς θα τον κρατήσουν και με καλά χρήματα (όχι ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε πάντως), για τον Πόζεϊ τονίζει ότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και οι Χόρνετς δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν, ενώ για τον Γκόρντον ισχυρίζεται πως παρότι φαίνεται ο πιθανός για μετακόμιση στην Ευρώπη, θα μείνει εν τέλει στους Σικάγο Μπουλς.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ