ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε Ψυχικό και Πανερυθραϊκό

Ο Γιάννης Αθηναίου με την φανέλα του Πανερυθραϊκού
Ο Γιάννης Αθηναίου με την φανέλα του Πανερυθραϊκού EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Αναβολή στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στο Ψυχικό και στον Πανερυθραϊκό που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη (19/9), με το παιχνίδι να διεξάγεται το Σάββατο (21/9) στις 17:00.

Αλλαγή στο πρόγραμμα της Πέμπτης (19/9) στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος και στην αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Πανερυθραϊκό.

Οι δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένο να τεθούν αντιμέτωπες σήμερα (19/9) στις 17:00 στο κλειστό Ψυχικού , ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε για την ίδια ώρα το Σάββατο (21/9), μετά από συμφωνία των δύο σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

"Η αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Πανερυθραϊκό για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αγώνα να διεξάγεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00, αντί για σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Ψυχικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί την Τετάρτη (25/9) εκτός έδρας με αντίπαλο την Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αντί 19/09/24, θα διεξαχθεί στις 21/09 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΨΥΧΙΚΟΥ"".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ