ΑΡΗΣ

Αναβολή μεν, εγρήγορση δε

Αναβολή μεν, εγρήγορση δε
Kατσικάρης

Σε εγρήγορση ενόψει Ολυμπιακού κρατάει τους παίκτες ο Κατσικάρης. Άγνωστο ακόμα αν θα γίνει η πρεμιέρα

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης είχε ζητήσει από τη λίγκα να αναβληθεί η πρεμιέρα της Α1, αφού οι περισσότερες ομάδες είναι χωρίς τηλεοπτική στέγη.
Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός του Άρη εξάλλου με τον καθημερινό τρόπο δουλειάς της ομάδας του δείχνει να επιθυμεί πρώτος από όλους η ομάδα του να δώσει το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (17:00).

Ωστόσο καλείται με την σειρά του να αναμένει για μερικές ώρες ακόμα για να γνωρίζει 100% πως θα πρέπει να κινηθεί την Παρασκευή.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κατσικάρης έχει αρχίσει ήδη να εγκλιματίζει τον Άαρον Μάιλς με ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας που ο Αμερικανός πλέι μέικερ πάτησε το πόδι του στο "Αλεξάνδρειο".

Δικαιολογημένα εξάλλου αφού περιμένει πολλά από αυτόν ειδικά στον οργανωτικό τομέα αλλά και σ' αυτόν του σκοραρίσματος όποτε χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσικάρης το βράδυ της Τετάρτης είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτης τάξης εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού από το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Ορλεάν.

Ωστόσο το Σάββατο – αν γίνει τελικά το παιχνίδι - ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιοτάμ Χαλπερίν μετά από την απόφασή του να τον "κόψει" από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ερχομός του Μάιλς δεν ισοδυναμεί και με άρση της απόφασης τεχνικού των "κίτρινων" για άλλες δύο κινήσεις, κάτι που δεν κρύβει ο ίδιος.

Η μία έχει να κάνει με Αμερικάνο σμολ φόργουορντ που θα αντικαταστήσει τον Κουίντον Ντέι, ο οποίος ουσιαστικά παραμένει μέχρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Νίκος Αργυρόπουλος και η άλλη έναν κοινοτικό παίκτη ρακέτας.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ