ΑΡΗΣ

Αναζητά Αμερικάνο πλέι μέικερ

Αναζητά Αμερικάνο πλέι μέικερ
Kατσικάρης

Συνεζίζεται η προσπάθεια του Κατσικάρη για εξεύρεση ενός Αμερικάνου που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά

Εκτός του ότι ο πρώην άσος του Πανιωνίου αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που δεν τον αφήνει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, συμμετέχει και στην προετοιμασία των Ατλάντα Χοκς στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο.
Στο φιλικό με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο οποίο τα "Γεράκια" ηττήθηκαν με 100-91, είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής (14 λεπτά) και σημείωσε 7 πόντους (1/1 βολή, 3/5 δίποντα), κάνοντας κι ένα κλέψιμο. Αυτό σημαίνει ότι οι Χοκς του δίνουν ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να του προσφέρουν μόνιμη συνεργασία.

Για τον Άρη που... "καίγεται" τη συγκεκριμένη περίοδο να βρει παίκτη, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι καλή και όπως όλα δείχνουν ο Κατσικάρης θα προσανατολιστεί κάπου αλλού, ώστε να έχει αποκτήσει έναν αθλητή πριν την έναρξη της Α1.

Στα αρνητικά για τους "κίτρινους" είναι και η εξέλιξη της υπόθεσης του Χόλις Πράις, ο οποίος δεσμεύεται από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Όσο για τον Ζακ Βον (33, 1.90) που προτάθηκε, έχει μεν εμπειρία από το ΝΒΑ αλλά η ηλικία του σε συνδυασμό με το υψηλό κασέ του φαίνεται ότι αποτρέπουν οποιαδήποτε κίνηση απόκτησής του.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ