ΑΡΗΣ

Ανέλαβε δράση ο Αλεξανδρής

Ανέλαβε δράση ο Αλεξανδρής
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται τις τελευταίες δύο μέρες στο "Αλεξάνδρειο" και καταστρώνει τα πλάνα του, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Δαμιανίδη

Ο προπονητής του Άρη επέστρεψε από τη Χαλκιδική, όπου από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας γέμισε τις μπαταρίες του κι έτοιμος να σχεδιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Τις τελευταίες δύο μέρες έδωσε το παρών στο Αλεξάνδρειο, απ' όπου είχε συχνή απευθείας επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζοντας το ύψος του μπάτζετ με αυτό πολύ δύσκολα να ξεπεράσει τις 450.000 ευρώ και σε πρώτη φάση να είναι στις 400.000 ευρώ θα κοιτάξει να το διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέτοιον ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει παίκτες εντός και εκτός συνόρων για την δημιουργία ενός αξιόμαχου ρόστερ όπου ήδη βρίσκονται οι Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Όσο για το ότι ακόμα ο Αελξανδρής δεν έχει υπογράψει το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του δεν τον προβληματίζει με τον "τίγρη" να είναι διατεθειμένος να περιμένει να διευθετηθεί το θέμα της εφορίας που "καίει" την ΚΑΕ και στην συνέχεια να πάρει σειρά.

Αυτό πάντως δεν τον εμποδίζει να κοιτάζει παίκτες και να έχει ήδη δημιουργήσει μία μακριά λίστα αθλητών που ίσως τελικά την νέα αγωνιστική περίοδο φορέσουν την φανέλα του Άρη.

Κι όσο για το θέμα της εφορίας έχει να κάνει με την καταβολή της προκαταβολής του ποσού των 350.000 ευρώ ώστε το συνολικό άνοιγμα που υπάρχει να μπει σε καθεστώς ρύθμισης με δόσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ