ΑΕΚ

Ανέλαβε ο Μηνάς Γκέκος

Ανέλαβε ο Μηνάς Γκέκος
Γκέκος

Ο Μηνάς Γκέκος ανέλαβε... ανεπίσημα τα καθήκοντα του δίνοντας το παρών στην απογευματινή προπόνηση

Ο έμπειρος προπονητής, που θα αντικαταστήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη (υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή το απόγευμα) παρακολούθησε τους "κιτρινόμαυρους" να γυμνάζονται, όσους δηλαδή δεν... απεργούν διότι οι ξένοι πλην του Μαζέικα κάθισαν στον φορώντας με πολιτικά.

Η απεργία αυτή, άλλωστε, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αργύρη Πεδουλάκη, που έκλεισε λιγότερες από 20 ημέρες στον πάγκο της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μηνάς Γκέκος που αποτελεί και τον "εκλεκτό" της ORIGINAL, λόγω της "κιτρινόμαυρης" ιστορίας του, συμφώνησε με τη διοίκηση και θα πιάσει επίσημα δουλειά από την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα τον πρώτο λόγο είχαν οι βοηθοί του Πεδουλάκη.

Το βιογραφικό του Γκέκου

Ως αθλητής αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ΑΕΚ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ως ασίσταντ κόουτς εργάστηκε ακόμη στον Πανιώνιο και στο Μαρούσι.

Ως πρώτος προπονητής δούλεψε στον Έσπερο (Α1) και στον Απόλλων Πατρών (Α2). Τελευταία του εμπειρία στους πάγκους ήταν το προ διετίας πέρασμα του από τον Πανιώνιο.









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ