ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο: "Καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο, θα δώσουμε έμφαση στην άμυνα και στο fast break"

Κώστας Αντετοκούνμπο: "Καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο, θα δώσουμε έμφαση στην άμυνα και στο fast break"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υποστήριξε ότι η Εθνική ομάδα κατάφερε να δεθεί σαν σύνολο, ενώ εξήγησε ότι οι διεθνείς θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και στο fast break στην πρεμιέρα τους στο Προολυμπιακό τουρνουά απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία (21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24).

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24), με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να τονίζει ότι οι διεθνείς κατάφεραν να δεθούν στο διάστημα που τους δόθηκε και να εξηγεί ότι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλης θα δώσει έμφαση στην άμυνα και στο fast break παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο:

"Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Στο χρόνο που μας δόθηκε καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μια καλή δοκιμασία για μας. Ξέρουμε ότι η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει κάποια γκαρντ με πολλή ποιότητα.

Αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος. Όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ