ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάσα Βεζένκοβ: Στην Βουλγαρία άνθρωποι του Ολυμπιακού για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στον παίκτη

EUROLEAGUE 2022-2023 /   - . (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - . ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θέλησε να δείξει έμπρακτα στον Σάσα Βεζένκοβ ότι η πόρτα της ομάδας παραμένει ανοιχτή για αυτόν, με ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" να ταξιδεύουν στην Βουλγαρία για να τον συναντήσουν, κάνοντας μία κουβέντα μαζί του.

Ο Χρήστος Μπαφές και Γιώργος Σκινδήλιας βρέθηκαν στη Βουλγαρία για να συναντήσουν τον Σάσα Βεζένκοβ προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για την πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Live Sport.

Οι Ράπτορς καλωσόρισαν με post τους τον Βεζένκοβ στο ρόστερ τους τα χαράματα της Τετάρτης (3/7). Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο, παρά τον υπολογίζουν κανονικά. Ο Βούλγαρος φόργουορντ από την πλευρά του μιλώντας σε καμπ για παιδιά ξεκαθάρισε πως το μόνο που μπορεί να πει είναι πως είναι παίκτης των Ράπτορς, αφήνοντας με τον τρόπο του τα πάντα ανοιχτά. Και αυτή η χαραμάδα ελπίδας είναι που έχει αφήσει ανοιχτά τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κρύψει ότι θα επιθυμούσε την επιστροφή του MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague στην ομάδα. Αποφάσισε έτσι να εντείνει τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να δείξει έμπρακτα στον Βεζένκοβ να αποχωρήσει ότι η πόρτα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι ακόμα ανοιχτή.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Χρήστος Μπαφές και Γιώργος Σκινδήλιας ταξίδεψαν στην πατρίδα του Βεζένκοβ, τη Βουλγαρία, για να μιλήσουν τόσο με τον ίδιο, όσο και με την οικογένειά του. Όπως γίνεται σαφές, από την στιγμή που ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο, δεν μπορεί να γίνει επίσημη προσέγγιση, αλλά και γενικά πρόταση ή κουβέντα για έναν πιθανό ρόλο του. Μπορεί όμως να γίνει μία συζήτηση σε ένα πλαίσιο που γίνεται σαφές ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάση αναμονής.

Θυμίζουμε πως ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τον χρόνο και τον ρόλο που είχε στη rookie σεζόν του στην άλλη πλευρά στους Σακραμέντο Κινγκς, γεγονός που τον οδήγησε στο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και τελικά να γίνει trade στους Τορόντο Ράπτορς. Έκτοτε δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του, αφού καλά-καλά δεν έχει καν μεταβεί στο Τορόντο.

Με την κατάσταση ως έχει, ο Βεζένκοβ καλείται πλέον να αποφασίσει πως θέλει να διαχειριστεί αυτή την συνθήκη. Εάν επιθυμεί δηλαδή να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο NBA, μέσα από τη συνεργασία του με την ομάδα των Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και Μάικ Μπατίστ, ή εάν επιθυμεί να ξαναγυρίσει στην EuroLeague, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι ως MVP και στην οποία θα βρει σίγουρα ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο και το αγωνιστικό status που του αναλογεί.

Στον Ολυμπιακό εύχονται και ελπίζουν ο Βεζένκοβ να ακολουθήσει τον δεύτερο δρόμο και ειδικότερα να επιλέξει να γυρίσει πίσω στο Λιμάνι, για να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε.

Θυμηθείτε όσα είχε αναφέρει ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην χθεσινή (2/7) εκπομπή "LIVE μεταγραφές" για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοβ, μιλώντας με τον Θέμη Καίσαρη και τον Ηλία Καλλονά:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ