ΑΡΗΣ

Αντί Πράις ο Ντέι και στο βάθος Μάσεϊ

Αντί Πράις ο Ντέι και στο βάθος Μάσεϊ
New Image

Στις 19:10 είναι να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» o Κουίντον Ντέι

Ο Ντέι αποτέλεσε τελικά τον παίκτη που θα κληθεί να παίξει τον ρόλο που δεν μπόρεσε τελικά να πετύχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και στην διάρκεια των φιλικών παιχνιδιών στην Ιταλία ο Κέρτις Στίνσον.
Αυτού που θα αποτελέσει το συμπλήρωμα του Κίκι Κλάρκ στην νευραλγική θέση του πλέι μέικερ. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Ντέι όπως και ο Στίνσον έχουν το ίδιο μεγάλο μειονέκτημα. Ότι κανένας από τους δύο δεν έχει εμπειρίες από Ευρωλίγκα αλλά και από ομάδα που είχε κάνει πρωταθλητισμό σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μέχρι την στιγμή αυτή πάντως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Στίνσον παρά μόνο της απόκτησης του Ντέι και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Αντρέα Ματσόν έδειχνε να εξετάζει και με το παραπάνω σοβαρά την περίπτωση του Χόλις Πράις.

Του Αμερικανού πλέι μέικερ με θητεία τα τελευταία χρόνια σε Άλμπα Βερολίνου, Λιετούβος Ρίτας και Ολίμπια Μιλάνο κάτι που από μόνο του φανερώνει την διαφορά εμπειρίας με τον Ντέι και ιδιαίτερα από Ευρωλίγκα όπου είναι και ο βασικός στόχος του Άρη στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα όλες αυτές τις τελευταίες μέρες είχε ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ και του εκπροσώπου του Πράις.

Από εκεί και πέρα όμως η αλλαγή πλεύσης στο θέμα του πλέι μέικερ και αντί του Πράις να επιλεγεί ο Ντέι είχε να κάνει και με το θέμα της απόκτησης του Τζερεμάια Μάσεϊ. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θέλοντας πως και πώς να προχωρήσει στην εκ νέου απόκτηση του Αμερικανού με το σκοπιανό διαβατήριο φόργουορντ από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να κάνει εκεί την υπέρβασή της.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι το ευχάριστο για τον Ματσόν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με μοναδικό απόντα τον Λίνο Χρυσικόπουλο με τον νεαρό διεθνή φόργουορντ να βρίσκεται στην Πολωνία όπου θα συμμετάσχει σήμερα στο All Star Game της FIBA κάτω των 18 ετών.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ