ΑΡΗΣ

Αντίο Ντρούκερ με πρώτη Σούμποτιτς

Αντίο Ντρούκερ με πρώτη Σούμποτιτς

Η Δευτέρα είχε την δική της ιδιαιτερότητα για την ομάδα του Άρη αφού στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε ο πρώην αλλά και ο νυν τεχνικός της.

Τόσο δηλαδή ο πρώην και συγκεκριμένα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου Ισραηλινός Σαρόν Ντρούκερ όσο και ο νυν και επίσημα από το μεσημέρι Σλοβένος Λευτέρης Σούμποτιτς.

Ο Ντρούκερ για να χαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας τους οποίους κοουτσάρισε για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο και ο Σούμποτιτς για να πιάσει δουλειά.

Η αλλαγή σκυτάλης έγινε το πρωί στο Αλεξάνδρειο στο περιθώριο της προπόνησης όπου ο Ισραηλινός τεχνικός έδωσε για τελευταία φορά το παρών πριν ο Σλοβένος πιάσει δουλειά και πάλι ως τεχνικός του Άρη μετά το καλοκαίρι του 1997.

Η πρωινή προπόνηση ήταν χαλαρή με βάση και σουτ υπό την επίβλεψη του Σούμποτιτς και των συνεργατών του Θανάση Παπαχατζή και Στέφανου Δέδα ενώ το απόγευμα υπήρχε κανονικό πρόγραμμα.

Σε μία μέρα όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (16/02) στην Γερμανία με αντίπαλο την Γκέτιγκεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST16 του Eurocup.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Σούμποτιτς στο ντεμπούτο θα κληθεί να οδηγήσει στον Άρη με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καλύψει την εντός έδρας ήττα από την γερμανική ομάδα πριν από δύο εβδομάδες και θα μείνει σε τροχιά πρόκρισης στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αέρας που έφερε ο ερχομός του «Πίξι» στις τάξεις της ομάδας του Άρη και μεταξύ των παικτών του είχε φανεί από την χθεσινή ημέρα.

Μέσα από την ομιλία του Σλοβένου τεχνικού προς όλους όπου μέσα από τα λεγόμενά του θέλησε να ανυψώσει την ψυχολογία όλων και να τους κάνει να πιστέψουνε στις δυνατότητές τους.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο έκανε την επανεμφάνισή του και πάλι ο Φάνης Κουμπούρας με τον Έλληνα πλέι μέικερ να είχε σταματήσει να συμμετέχει στις προπονήσεις από τις 27 Ιανουαρίου μετά από εισήγηση του Ντρούκερ χωρίς όμως να λυθεί το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ