ΑΡΗΣ

Αντιπρόταση από Χαραλαμπίδη

Αντιπρόταση από Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Τρεις μέρες μετά την κατάθεση της πρότασης διακανονισμού της ΚΑΕ Άρης στον Κώστα Χαραλαμπίδη για τα 80.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ήρθε σήμερα η αντιπρότασή του.

Την αντιπρόταση της κατέθεσε σήμερα (07/07) η πλευρά του Κώστα Χαραλαμπίδη στην προ τριών ημερών πρόταση της ΚΑΕ Άρης θέλοντας να πετύχει τον διακανονισμό της οφειλής των 80.000 ευρώ.

Ουσιαστικά ο 36χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ με την σημερινή του κίνηση ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που καλείται πλέον να προχωρήσει σε δική της νέα πρόταση.

Η αντιπρόταση του Χαραλαμπίδη αναφέρει να μειωθεί το ποσοστό που του προτάθηκε για «κούρεμα» των οφειλομένων του χωρίς σε αυτήν να αναφέρθηκε στην πρόταση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για επιστροφή του στο ρόστερ του Άρη μετά από μία αγωνιστική περίοδο απουσίας όπου βρέθηκε σε ΚΑΟΔ και την ιταλική Μπρίντιζι κι ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε δεχθεί την πρόταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Όσο για την πρόταση της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο πρόκειται να απασχολήσει τον Χαραλαμπίδη από την στιγμή που θα επέλθει πρώτα συμφωνία στον τρόπο διακανονισμού των οφειλομένων του.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της προσεχής εβδομάδας αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση με τους κοινούς εκπροσώπους των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη σε μία προσπάθεια εύρεσης λύσης μέσω διακανονισμού των 250.000 ευρώ που έχουνε λαμβάνειν.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες, με τον Βεργίνη να είναι στα πλάνα του Αλεξανδρή και για την νέα αγωνιστική περίοδο, να είναι έτοιμοι να καταθέσουνε προσφυγή. Παράλληλα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στην διάρκεια της εβδομάδας είναι να έχει ραντεβού και με τον Δήμο Ντικούδη μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ο 35χρονος έμπειρος διεθνής φόργουορντ έχει λαμβάνειν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ από την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 χωρίς όμως να έχει καταθέσει προσφυγή αλλά έχει κινηθεί νομικά σε αστικά δικαστήρια για τη διεκδίκηση των οφειλόμενων του. Για αυτό και στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης επιθυμούνε να κλείσουνε και αυτό το ανοιχτό μέτωπο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ