ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση
Πάρκερ

Στα μέσα της εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσει η οικογένεια Μαμιδάκη, αν θα αγοράσει τον ΠΑΟΚ

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όπως είναι γνωστό ο λογιστής της οικογένειας ολοκλήρωσε τον έλεγχο στα βιβλία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την παρουσία στα γραφεία αυτής. Η φημολογία που θέλει τα στελέχη της Jet Oil να αποφασίζουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για το αν θα προχωρήσουν στην αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται.
Εξάλλου ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου υπογράμμιζε πως η τελική απόφαση από πλευράς της οικογενείας είναι να ληφθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το πιο πιθανό είναι εξέλιξη να υπάρξει μέχρι την Τετάρτη στο ΔΣ της εταιρίας, ενώ τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι και χθες υπήρχαν ορισμένες εκκρεμότητες και ο λογιστής της οικογένειας ζήτησε επιπλέον στοιχεία για να κλείσει τον φάκελο του.

Στα αγωνιστικά η έλευση του Αμερικανού Σι Τζέι Ουάτσον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ έκανε τον Τζέισον Πάρκερ μετά την λύση της συνεργασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τους Μπρέμερ και Ουάσιγκτον. " Τον θυμάμαι, είναι ένας σταθερός και χωρίς εξάρσεις πόιντ γκαρντ. Χαίρομαι που ήρθε και θα μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι χρειαζόμασταν ενίσχυση σε αυτή την θέση μετά την αποχώρηση του Ντάριους", υπογράμμισε ο Πάρκερ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport για τον νέο του συμπαίκτη.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ