ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση!

Αντίστροφη μέτρηση!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου νίκησε με 73-57 την Τορίνο και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό που επιθυμεί την απόκτηση του διεθνή φόργουορντ. Εκτός ο Διαμαντίδης.

Μετά την επικράτηση επί της Νταρουσάφακα και την απόκτηση του ΜαρκίζΧέινς , ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος στην αναζήτηση ενός σέντερ με αθλητικά χαρακτηριστικά,χωρίς βέβαια να βιάζεται αφού θέλει να κάνει προσεκτική κίνηση.

Παρόλα αυτά, στο προσκήνιο για τους “πράσινους”, βρίσκεται ακόμα ένα σημαντικό θέμα που εφόσον ολοκληρωθεί θετικά θ' αποτελεί ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση της ομάδας. Ο λόγος για το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου. Τo Sport24.grαπό την περασμένη εβδομάδα σας είχε ενημερώσει για όλες τις κινήσεις του “τριφυλλιού”, ώστε να πραγματοποιήσουν ακόμα μία πολύ σημαντική προσθήκη που φυσικά έχει μεγάλες δυσκολίες αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βενέτσια χωρίς να υπάρχει μπάι άουτ, τη στιγμή που η ομάδα του δεν ήθελε να τον αποδεσμεύσει. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Βενέτσια νίκησε με 73-57 την Τορίνο για την 18η αγωνιστική του ιταλικού Πρωταθλήματος. Ο Μπράμος αγωνίστηκε 24 λεπτά και πέτυχε 3 πόντους (3/3 β., 0/1 διπ., 0/4 τριπ. 5 ριμπ.) και η αντίστροφη μέτρηση για την τελική έκβαση των συζητήσεων έχει ξεκινήσει.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να προσθέσει στο ρόστερ του, τον έμπειρο φόργουορντ κι εκείνος είναι θετικός να επιστρέψει στην ομάδα του “τριφυλλιού”, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό, ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο. Αυτό που μένει λοιπόν, είναι να συμφωνήσει και η Βενέτσια, ωστόσο από τη στιγμή που η διοίκηση της ΚΑΕ έχει μπει αποφασιστικά στην αγορά για να ενισχύσει ποιοτικά το ρόστερ της όλα είναι πιθανά, οπότε τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν ο Μπράμος θα γίνει ξανά κάτοικος ΟΑΚΑ.

Εκτός ο Διαμαντίδης

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, επέτρεψαν ξανά στις προπονήσεις μετά τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα. Οι “πράσινοι” έχουν πολλά να διορθώσουν στη συνέχεια και πρέπει να ξεκινήσουν να το δείχνουν στο παρκέ, μέχρι να ενσωματωθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Την Δευτέρα (1/2) θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, το Ρέθυμνο σε μία αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία στην 16η αγωνιστική τηςBasket League.Το πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο του “τριφυλλιού” είναι πως δεν θα έχει στη διάθεσή του γι' ακόμα ένα ματς τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός δωδεκάδας, ώστε να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς που ακολουθεί για το Τοπ 16 κόντρα στην Τσεντεβίτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ