ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν πηγαίνει στο ΣΕΦ

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν θα πάει στο ΣΕΦ στο Game 4.

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δίαστημα τριών μηνών.

Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα πάει στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό, παρότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και αν επέλεγε να παρευρεθεί στο ματς, δεν θα είχε κάποια κύρωση. Να σημειώσουμε πως οι πράσινοι είχαν ζητήσει αναβολή εκδίκασης της εν λόγω υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε στην τιμωρία με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Στην πρώτη ανέφερε: "3 μήνες. Μία για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε".

Στη δεύτερη σημείωσε: "Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μία φορά. Επακόλουθα από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού".

Το πρώτο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Το πρώτο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου PRINT SCREEN
Απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν πηγαίνει στο ΣΕΦ
PRINT SCREEN
TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ